Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Bale oženio Emmu: Mladenkina obitelj dio je carstva kriminala

None Foto: Hubert Boesl/DPA/PIXSELL 2

Na svadbi je prisustvovalo 60 bliskih prijatelja i članova obitelji, no i ne mladenkini dio obitelj koja ima kriminalističku prošlost

Desno krilo Real Madrida, nogometaš Gareth Bale (29) izgovorio je sudbonosno da. Bale je stao pred oltar s dugogodišnjom djevojkom Emmom Rhys-Jones (27), a par se oženio na tajnoj ceremoniji na Majorci. Na svadbi je prisustvovalo 60 bliskih prijatelja i članova obitelji, a za cijelu ceremoniju unajmljeno je i osiguranje.

World Premiere of James Bond film Spectre in London | Autor: Hubert Boesl/DPA/PIXSELL Foto: Hubert Boesl/DPA/PIXSELL

Razlog tome je problematična obitelj Emme čiji je otac Martin odslužio šestogodišnju kaznu zatvora zbog pranja novca, a neki članovi njezine obitelji ilegalno su prodavali drogu. Zbog toga na njihovo vjenčanje nisu pozvani ni Emmini baka i djed koji su je odgojili. 

Par se htio oženiti još prošle godine u Toscani, no cijelo vjenčanje propalo je upravo zbog loših odnosa u obitelji. Na vjenčanju je trebala pjevati i Beyonce (37), ali na kraju je Emma odlučila odgoditi cijelu svadbu. 

Wales v Spain - International Friendly - Principality Stadium | Autor: Nick Potts/Press Association/PIXSELL Foto: Nick Potts/Press Association/PIXSELL

Gareth i Emma u vezi su još od srednje škole, a par ima troje djece - Axel Charles (1), Navu Valentinu (3) i Albu Violet (6). Za razliku od ostalih žena nogometaša, Emma ne voli medijsku pažnju - zbog toga je neaktivna na društvenim mrežama te posvećena svojoj obitelji.  

 

Komentari (15)
  • eto sad usporedit emmu i ivanu od vide!

    7. 7. 2019,   19:56
  • Neki članovi njene obitelji ilegalno prodavali drogu? Ali se moze legalno prodavati? Pitam za prijatelja

    7. 7. 2019,   20:38
  • Majorci??

    7. 7. 2019,   22:31