Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Banderas nakon infarkta: Nije bilo strašno kao što se piše...

None Foto: Francesco Guidicini/News Syndication/PIXSELL/NI Syndication/PIXSELL

Glumac je izjavio da je pretrpio srčani udar 26. siječnja, ali da to 'nije bilo ozbiljno i da nije ostavio posljedice'. Dodao je da su mu ugrađena tri stenta

Nakon što je krajem siječnja završio u bolnici zbog problema sa srcem, nije bilo vijesti o zdravstvenom stanju holivudskog glumca. Ipak, sada je objavljeno da je Antonio Banderas (56) doživi srčani udar te da se uspješno oporavio.

Banderas je za španjolske medije izjavio da je pretrpio srčani udar 26. siječnja, ali da to 'nije bilo ozbiljno i da nije ostavio posljedice'. Dodao je da su mu ugrađena tri stenta, ali da 'situacija nije bila tako dramatična kao što se pisalo'.

Foto: PIXSELL

Glumac je s novinarima razgovarao na filmskom festivalu u njegovoj rodnoj Malagi gdje je primio nagradu za životno djelo.

Banderas je 2010. glumio u filmu 'The 33' o rudarskoj tragediji u Čileu. Ulogu je nazvao jako fizički zahtjevnom jer se dio filma snimao u rudniku. 

- To je bio otrovan rudnik pun metana zbog kojeg vam ostaje metalni okus u ustima danima. Morali smo upravljati i teškim strojevima dok nam je kamenje padalo po glavi - ispričao je nakon filma glumac.

Komentari (29)
  • ne kužim, prerano ostario?''hm ne,izgleda ok a ima i skoro 6 banki.

    27. 3. 2017,   08:10
  • da nije bilo ozbiljno ne bi ti bili ugradili 3 stenta...

    26. 3. 2017,   18:42
  • sve najbolje mu želim

    26. 3. 2017,   19:54