Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Banderasov novi imidž: Vatreni zavodnik ostao je bez uvojaka

None Foto: Francesco Guidicini/News Syndication/PIXSELL/NI Syndication/PIXSELL

Za mene je glumiti Picassa jako veliki angažman. Fascinira me njegov život, a dolazi i iz mog rodnog mjesta, Malage, rekao je nedavno holivudski glumac

Antonio Banderas (57) pojavio se u Španjolskoj potpuno ćelav. Glumac je ostao bez svoje prepoznatljive crne i lagano kovrčave kose. Pretpostavlja se da se Banderas ošišao zbog uloge u drugoj sezoni serije 'Genij', koja će se prikazivati na Foxu i National Geographicu.

U njoj će glumiti slikara Pabla Picassa, koji je baš kao i glumac rođen u španjolskoj Malagi. Snimanje bi uskoro trebalo početi i trajati do ožujka, a emitiranje serije trebalo bi početi, prvo na američkim kanalima, trebalo bi početi u travnju ili svibnju.

Antonio Banderas Flashes His New Look in Malaga | Autor: profimedia Foto: profimedia

- Za mene je glumiti Picassa jako veliki angažman. Fascinira me njegov život, a dolazi i iz mog rodnog mjesta, Malage - rekao je nedavno Banderas.

Banderas se ovih dana priprema za početak snimanja, a u Malagi je posjetio i koridu. Inače, ovo nije prva uloga za koju je drastično skratio kosu, prva je bila kada je 2013. godine snimao film 'Tridesetrtrojica', po istinitoj priči o unesrećenim čileanskim rudarima.

 

Malagueando. #Mediterranean mood. 🌞 #Malaga #Spain

A post shared by Antonio Banderas (@antoniobanderasoficial) on

Komentari (100)
  • Vamos desperado

    1. 11. 2017,   22:30
  • Uvijek zgodan i sarmantan muskarac.

    2. 11. 2017,   00:15
  • Pa dobro je dogurao iz reklame za Mulino Bianco do holivudskog glumca. Bravo.

    1. 11. 2017,   22:27