Obavijesti

Show

Komentari 5

U subotu svi na Bundek: Klopa, cuga i mjuza na Chill&Grillu

U subotu svi na Bundek: Klopa, cuga i mjuza na Chill&Grillu
14

Oduševljeni posjetitelji sinoć su uživali su u hitovima Bang Banga, a večeras nastupa legendarni Jura Stublić. Cijelo poslijepodne uživajte u vrhunskoj klopi na najfestivalu u Zagrebu

VIDEO


Počeo je drugi Zagreb Chill&Grill festival na zagrebačkom Bundeku. U petak smo se zabavljali uz koncert grupe Bang Bang, a u subotu će atmosferu dodatno užariti Jura Stublić&Film.  Oduševljeni posjetitelji uživali su u hitovima Bang Banga, a posebno su se rasplesali na pjesmu “Nešto me pogodilo” i u glas pjevali: “Nešto mi je upalo u oko”. 

- Bilo je super, divno i krasno - rekla je Lara Antić, pjevačica benda Bang Bang. Publiku je oduševila pozivom da se pridruže plesnom podiju ispred pozornice. Za osvježenje se, između ostalih, pobrinuo i Krešo Marić, majstor pivar zaslužan za piva 5thElement.

- Moram uputiti kritiku organizatorima. Priča se samo o grillu pa je vrijeme da popričamo malo i o chillu - rekao je i nasmijao okupljene. Pivovara 5thElement je premijerno predstavila Bohemian Pilsner, lagano pivo s 4,2 posto alkohola. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

I u subotu nastavljamo sa slasnim gurmanskim specijalitetima. Program počinje od 12 sati na Bundeku. Lana Klingor Mihić priprema neodoljive sendviče sa Zvijezda umacima, a chef Marko Palfi salate koje vole grill. Vrhunska craft piva prezentiraju Varionica i Lepi Dečki Brewery, a Teja Lovrenščak miksa osvježavajuće koktele u Mixology by Jamnica. 

U subotu će sendviče sa Zvijezdinim umacima pripremati Darko Kontin, koji će se u ‘Dvoboju chefova’ suočiti s Mišelom Tokićem, a Show Cooking ima chefica Priska Thuring. Prezentaciju vrhunskih craft piva održat će Crafter’s i Pivovara Medvedgrad, a za glazbu su zaduženi DJ Prince, Mangroove i NoA&Funkblasters. U Kids corner održat će se nagradna igra ‘Presađivanje biljaka’ powered by Pevec, kao i nagradna utrka tačkama. Uz sve to, svaki dan možete uživati u velikom izboru craft piva te u ponudi najboljih restorana. 

Pivnica Budweiser priprema svoje prepoznatljive pljeskavice, Plac šest vrsta burgera, a Pizzerija Doomsday burgere od čistog junećeg mesa u pecivu bez aditiva. Batak ponuda i ove godine ide s provjerenim specijalitetima među kojima su ćevapčići, pljeskavica s domaćim BBQ umakom i otkošteni batak-zabatak na grillu s džemom od luka, a iz restorana Pod Zidom pripremaju jela prilagođena street food formatu, inspirirana jelima poznatim londonskim sajmovima hrane. 

Organizator festivala je Gastro.hr, a glavni medijski partner 24sata. Generalni pokrovitelj je Podravka, a ostali partneri su Pevec, Jamnica kao službena voda festivala, Tele2, Labud - Kisko i Permetal, Dukat - President, Zvijezda, Jack Daniel’s Tennessee Whiskey, Mesna industrija Ravlić, Nescafé, Jadransko osiguranje i Toi Toi. 

Sve o najboljem festivalu klope, cuge i mjuze pročitajte na www.ChillGrill.hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'