Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Bankrotirala je: Zsa Zsa Gabor prodaje vilu za 84 milijuna kn

None Foto: Privatne fotografije Frederic von Anhalt 4

Glumica prodaje imanje sa sedam spavaćih soba i zatvorenim bazenom, jer je bankrotirala. Troškovi kuće su preveliki, a njezino liječenje u bolnici jako skupo

Glumica i suprug, princ Frederic von Anhalt (68), za vilu na Bel Airu traže 84 milijuna kuna. Zsa Zsa Gabor (95) imanje sa sedam spavaćih soba i zatvorenim bazenom, na kojem su prije nje živjeli Elvis Presley i Howard Hughes, prodaje jer je bankrotirala. Navodno nema novca za lijekove.

- Boje se da bi mogla umrijeti ako ne dobiju novac - kažu prijatelji.

U siječnju prošle godine glumici su zbog krvnog ugruška amputirali desnu potkoljenicu. Tada je dva tjedna ležala u komi.

- Moja supruga nema zdravstveno osiguranje. Nikad nije mislila na budućnost, dok je imala novca lagodno je živjela. Sad smo u dugovima i trebamo pronaći neki izlaz. Troškovi kuće su preveliki, a njeno liječenje u bolnici jako skupo. Zato smo odlučili prodati vilu. U njoj je ispisana povijest, mnoge slavne osobe u nju su dolazile na večere, žao mi je što smo bili primorani donijeti takvu odluku - izjavio je suprug glumice i pohvalio se da im se već javljaju kupci iz cijelog svijeta. 

Komentari (12)
  • To je zivot! Zivis lagodno cijeli zivot i pred smrt bankrotiras. Ne moras se brinut kome ces koliko ostavit, a i neces se vrtjet u grobu gledajuc na sto se tvoja ostavstina trosi. :)

    18. 5. 2012,   18:27
  • zar se to zove bankrot? ona prodaje nekretninu od 84 milijuna kuna, Bože kojaa lovaaa. i ja bi prodala nekretninu od 84 milijuna kn, ja bih htjela "bankrotirati"

    18. 5. 2012,   20:58
  • "do kraja života morat će ležati u krevetu" pa neće još sto godina živjeti ima 95 jbt

    18. 5. 2012,   20:10