Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Barbara Šegetin je opet solo: 'Nisam bila spremna za brak'

None Foto: Privatni album 8

Shvatila sam da to nije to. Zaključila sam da pored njega više nisam sretna kao što sam bila. Problemi su trajali neko vrijeme i mislila sam da će biti bolje, ali nije, otkrila je

Barbara Šegetin (28) raskinula je zaruke nakon šest mjeseci. Bivša BB stanarka bila je zaručena za Beograđanina čije ime nije htjela otkriti u javnosti.

POGLEDJATE VIDEO:

- Shvatila sam da to nije to. Zaključila sam da pored njega više nisam sretna kao što sam bila. Problemi su trajali neko vrijeme i mislila sam da će biti bolje, ali nije i samo sam presjekla. Sve se odigralo prebrzo, shvatila sam da ipak nisam spremna na taj velik korak kao što je brak – povjerila se manekenka prijateljici. Sad već bivšeg zaručnika upoznala je preko zajedničkih prijatelja. Bio ju je osvojio, kako je govorila, karizmom i dobrotom.

SKOCKANA PODRŠKA Neka pati koga smeta: Vatrene bodre naše seksi šampionke...

Od prekida se oporavlja kod sestre u Crnoj Gori, a uskoro, kako kaže, planira snimiti i pjesmu, makar sebi za dušu.

Foto: Privatni albumI

Inače, Barbara je prije nekoliko mjeseci završila u beogradskoj bolnici zbog, kako je rekla, pada imuniteta gdje je bila zadržana nekoliko dana. Tada je njezina prijateljica objasnila da Barbari treba odmor od problema zbog kojih joj je i pozlilo.

ZA SVAKOG PONEŠTO Crni komplet i bijela čipka: Ovako zavodi Barbara Šegetin

- Privatno proživljava pravu dramu, a o svemu će više reći kad se malo oporavi - izjavila je prije mjesec dana prijateljica, a šuškalo se da je još prije pobjegla s novim dečkom na Tajland,

VIDI OVO! Jednu stvar princeza Diana nikada nije promijenila na sebi. 

Foto: Instagram/orijent

Komentari (99)
  • Koga briga za nju i njezine zaruke .

    18. 8. 2018,   19:34
  • Nestalo mu para eli?

    18. 8. 2018,   20:19
  • Dno dna.

    18. 8. 2018,   19:25