Obavijesti

Show

Komentari 147

Barbara: Udario me šakom u arkadu; Tomislav: Nisam kriv

Barbara: Udario me šakom u arkadu; Tomislav: Nisam kriv
4

BIVŠI LJUBAVNICI NA SUDU Barbara tvrdi da ju je Tomislav napao početkom studenog, kad su se našli s prijateljima iz 'Farme' u Zagrebu, a ujedno su tada slavili i godišnjicu svojih 'farmerskih' zaruka

VIDEO

Bivša natjecateljica realityja “Farma” Barbara Peterčić (25) optužila je bivšeg dečka Tomislava Crnčevića (29) da ju je fizički napao. Par se 2016. upoznao i zaljubio u showu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:09

- Pogodilo me to što se on nakon svega ponaša kao da se ništa nije dogodilo, nego izlazi i zabavlja se. Za javni istup me potaknulo i to kad sam čula da je u drugoj vezi, a da sam ja nitko te da je našao djevojku koja zaslužuje da je drži kao kap vode na dlanu - kaže Velikogoričanka. Dodaje kako joj se Tomislav do danas nije javio kako bi se ispričao. Napao ju je, tvrdi, početkom studenog, kad su se našli s prijateljima iz “Farme” u Zagrebu, a ujedno su tada slavili i godišnjicu svojih “farmerskih” zaruka.

- Navečer smo se zabavljali i popili. Ne znam koji je bio okidač da me kasnije napadne, ali pretpostavljam da je to ljubomora - tvrdi Barbara. Nakon što su se odvojili od društva, tvrdi ona, sve je kulminiralo prepirkom idu li doma ili van.

Sram je bilo priznati napad

- Prvo me verbalno vrijeđao i rekao odvratne stvari. Kad sam mu rekla da mi je dosta svega, lupio me šakom u arkadu. Potekla mi je krv i privremeno me zaslijepila. Našla sam se na podu i osjetila udarce po tijelu - tvrdi knjigovotkinja. Nastavlja da se sve odvijalo nakon ponoći, kad nije bilo prolaznika, sve dok joj u pomoć nije dotrčala žena s vodom i papirnatim ubrusima. Žena je, tvrdi Barbara, zatim nazvala policiju. Tomislav je završio u postaji, a ona u hitnoj pomoći. Na KBC-u Rebro, tvrdi, ostala je nekoliko dana na promatranju s potresom mozga, natučenim rebrima i brojnim ozljedama. Roditeljima i sestri je sve odmah ispričala, a ostatku obitelji i prijateljima je ispočetka lagala da je pala niz stepenice jer je osjećala sram. Kako tvrdi, soboslikar je imao problema s alkoholom. Pokušavala mu je pomoći, pa ga je i sama nagovarala, kako kaže, da se anonimno prijavi na odvikavanje, što je odbijao.

- Htjela sam sve najbolje za njega, imao je moju potpunu podršku, kao i moje obitelji - kaže Peterčić. Do nemilog događaja je, kaže, nije nikad fizički napao, no bilo je, tvrdi ona, naguravanja i psihičkog maltretiranja.

- Toliko sam ga voljela da sam ga uvijek branila i opravdavala pred roditeljima koji su mi najbolji prijatelji. Čak sam im nakon napada zabranila da reagiraju, što im je bilo vrlo teško, osobito mojem ocu - kaže knjigovotkinja. Nakon javnog priznanja javile su joj se mnoge žene koje su proživjele fizičko i psihičko maltretiranje.

- Čestitale su mi na hrabrosti. Pružaju mi potporu, mole da odemo na kavu i da su uz mene 200 posto - kaže Barbara. Nakon što je, kako kaže, dobila udarce, na licu mjesta je odmah bacila i zaručnički prsten.

- Nešto se slomilo u meni i sva moja ljubav se pretvorila u mržnju. Više ga i ne žalim. Ako sam ovim istupom osvijestila samo jednu ženu, napravila sam puno. Zahvalna sam Bogu da se ovo dogodilo sad, a ne u braku - tvrdi Velikogoričanka. Dodaje kako su joj mama, tata i mlađa sestra Marija najveća podrška te su zbog svega žalosni, ljuti i ojađeni. Javili su joj se i bivši farmeri koji su joj podrška.

farma

Tomislav: Barbara laže

- Život ide dalje. Povlačila sam se u sebe, ali okrećem novi list i divim se koliko sam jaka - kaže.

Njezin bivši zaručnik i nekadašnji farmer Tomislav pak ima svoju verziju događaja.

- Sve što je Barbara rekla je čista laž. U životu nisam udario ženu. Pogotovo ne nju. Još je volim. Mada mi je napravila svakakve stvari. Ne mogu vjerovati što priča. To sve radi zato što sam je ostavio - tvrdi Tomislav. Dodaje da se sporne večeri, kad su bili vani, Barbara napila.

- Popila je toliko rakija da me bilo sramota sjediti pored nje. U jednom trenutku je izašla. Ira, kći farmerice Zinke Dekanić, išla ju je tražiti. Kad ju je našla, već je imala ogrebotinu. Po nju je došao otac - kaže Tomislav. U presudi Prekršajnog suda u Zagrebu, koju posjedujemo, stoji kako je Tomislav kriv što je Barbaru udario zatvorenim dlanom u predjelu glave, nekoliko puta nogom po tijelu te primio za kosu i vukao po tlu. Sud mu je izrekao uvjetnu kaznu. Ako u narednih godinu dana napravi prekršaj, morat će u zatvor.

farma

- Barbaru nisam taknuo. Žalio sam se na presudu. Trpio sam njezino koketiranje s drugima dok sam radio. Neće mene nitko raditi budalom. Bio sam spreman život dati za nju - zaključio je Tomislav.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 147
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba
Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja