Obavijesti

Show

Komentari 43

'Više se ne drogiram, imam jaki instinkt za preživljavanjem'

'Više se ne drogiram,  imam jaki instinkt za preživljavanjem'
5

Bare je odgovorio na 'škakljiva pitanja'. Prokomentirao je i zabranjivanje Thompsonovog koncerta i Josipovićevu kampanju...

VIDEO

Goran Bare (53) će s Majkama večeras održati koncert na splitskoj Zenti. Za Dalmatinski Portal je Bare bez zadrške odgovorio na sva pitanja koja su mu čitatelji postavili.

Glazbenik je tako odgovorio da od kolega najviše cijeni Tomu Bebića Olivera Dragojevića, kojih nažalost više nema. Oliverov pogreb nije pratio jer, kako kaže, ima averziju od sprovoda. Bare je prokomentirao i zabranjivanje Thompsonovog koncerta i Josipovićevu kampanju.

- Svako zabranjivanje je kontraproduktivno, tako da sam protiv svakog zabranjivanja, osim ako to zabranjivanje nema jako čvrstu pozadinu, ako nije moralno ispravno. Prije bih zabranio govore raznih političara nego koncert nekog izvođača - rekao je Bare i dodao kako mu je žao što je Josipović koristio njegovu pjesmu 'Put ka sreći' u njegovoj kampanji.

Bareta potjerala kiša: Današnji koncert odgodio je za srijedu
Bareta potjerala kiša: Današnji koncert odgodio je za srijedu

Čitatelji su ga upitali i o Jadranki Kosor, za koju je jednom prilikom izjavio da mu je 'zvijezda vodilja'.

- Nije mi nikad ni bila 'zvijezda vodilja'. Ispričavam se gospođi, ali bio sam prenabrijan jer sam trebao izaći na binu, a neka novinarka me pitala što mislim o gospođi Kosor. Još jednom joj se ispričavam - kaže Bare.

Bare je izjavio i kako se prestao drogirati i rekao kako ga na životu drži 'instikt za preživljavanjem'. Dodao je i kako ne prati društvene mreže te kako ne postoji pjesma koju ne želi izvoditi na bini.

Porin 1998

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...