Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Baretu su branili piti: Za rokera se na Porinu brinulo par ljudi...

None Foto: Goran Kovačić/Pixsell 12

NIKAMO SAM Prijatelji i kolege Gorana Bareta nisu ispuštali iz vida. Pazili su da se kloni alkohola kako bi bio priseban na pozornici. Roker je dobio šest Porina

Bare i Majke pobjedu u Rijeci slavili su koncertom. Zaboravili su ponijeti note, a frontmen je na pozornici pušio i pio vino.Goran Bare (46) i Majke trijumfirali su na dodjeli glazbenih nagrada Porin. Od 11 nominacija osvojili su šest - za najbolji rock album, grupu s vokalom, aranžman, spot, pjesmu te hit godine.

Za rokera se navodno u subotu brinulo nekoliko ljudi. Pazili su da se ne napije kako bi bio priseban. Na dodjelu nagrada dovela ga je menadžerica izdavačke kuće. Stalno ga je držala za ruku. Na druženje s novinarima stigao je držeći se za ruke s kantautoricom Leom Deklevom.

- Svi misle da sam narkoman, ali Porini su pokazali da sam drukčiji - rekao je poslije dodjele nagrada, a pobjedu je proslavio šampanjcem.

Iste večeri u riječkom klubu vinkovački je bend snimio spot za pjesmu 'Ona'. Po note koje su zaboravili u hotelu, otišao je menadžer. Bare je na sceni pušio i pio jeftino vino iz boce.

Mišo nije htio otići s pozornice

Mišo Kovač pjevao je “Noćas ćemo zemlji ko materi reći”. Šibenski pjevač od oduševljenja se nije dao s pozornice, pa su na HTV-u pustili reklame. Najavio je odlazak u mirovinu.

Za šareni Porin dali deset kn

Ivana Kindl i pjevač Vatre Ivan Dečak pozirali su s Porinom koji je izradio Mrle iz benda Let 3.- Imamo i mi svoje kipiće za 10 kuna. Meni će moj poslužiti kao držač za knjige – rekao je Dečak.

Komentari (161)
  • Mala digresija - 'Smells like teen spirit' je genijalna pjesma, bez obzira na Cobaina i njegove poroke. Razlucite stvari, nije nagrađen Bare, nego grupa Majke. I nije nagrađena njegova ovisnost, niti ga je netko zbog toga tapsao po ledjima, nagrađena je glazba koju je grupa Majke stvorila.

    6. 5. 2012,   21:35
  • Bare je vrhunski muzičar i kako su već neki realni komentatori napomenuli,nije se ocjenjivao nečiji način života nego uradak. pa svi veliki muzičari su bili veliki ovisnici pa zar se zbog toga njihova genijalnost osporava. Da krenem nabrajati redom sve koji su umrli od droge,bili ovisnici ili su još,ne bih za dugo završila popis.Bare je upravo i dobar primjer mladima zašto se ne drogirati,jer svojim izgledom baš i ne osvaja.Teške boje su stvar na svjetskoj razini i bile bi sigurno svjetski hit da je snimljena negdje vani.Porini su zasluženi i vama koji kudite preporučam da prvo poslušaju njegovu muziku a tek onda da kude.

    6. 5. 2012,   21:49
  • uzor trebaju biti roditelji i to je to...koliko zatucan moras bit da pljujes po nekom kao - kakav je on uzor nasoj djeci, on je narkoman pa nije zasluzio porina hahahahaa pa jbt ne odgaja bare vase dijete nego VI...on stvara izvrsnu glazbu i zato je nagradjen...vecina vas "pljuvaca" ocito ne slusate kvalitetnu glazbu pa ne razumijete neke stvari...

    6. 5. 2012,   22:43