Obavijesti

Show

Komentari 19

Barney na Hvaru: Oduševilo ga je kazalište, a voli i našu hranu

Barney na Hvaru: Oduševilo ga je kazalište, a voli i našu hranu
5

Neil Patrick Harris uživa na Hvaru sa suprugom Davidom i djecom. Bili su u kazalištu, a s njima je išao i gradonačelnik Novak

VIDEO

Nakon Demi Moore (56), Jona Bona Jovija (57) i princa Alberta II. od Monaka (61), na Hvaru uživa i megapopularni američki glumac Neil Patrick Harris (46).  

Fotoreporteri su prije nekoliko dana “ulovili” glumca poznatog po ulozi Barneyja Stinsona iz serije 'Kako sam upoznao vašu majku' kako na jahti u Saint Tropezu izmjenjuje nježnosti sa suprugom Davidom Burtkom (44). Sada su stigli i u Hrvatsku. Dečki su posjetili hvarsko kazalište, a razgledavali su ga s gradonačelnikom grada Rikardom Novakom

Neil Patrick and Harris David Burtka share a passionate kiss while enjoying the sun on a luxury yacht in Saint Tropez

- Prijatelji su me nazvali i rekli da imaju neke goste te bih li im mogao pokazati kazalište. Naravno da sam pristao i ponudio se da budem domaćin, ali to bih učinio i da nisu bili ‘slavni’, nego ‘obični’ turisti - rekao je Novak za 24sata i nastavio: 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nismo dugo ostali, nekih 20-ak minuta. Došli su oko 21 sat i bili oduševljeni kazalištem jer je staro 400 godina. Ipak su oni glumci i u to se razumiju - govori. Gradonačelnik nam je priznao kako nije znao da se radi o popularnom glumcu, tako da je tijekom razgledavanja bio opušten.

Tek kad je došao kući, saznao je kome je pokazivao kazalište. Nakon toga je Harris s prijateljima i suprugom otišao na večeru u restoran Gariful, na čijim je stranicama osvanula fotografija s poznatim glumcem.

- Vaš omiljeni holivudski televizijski glumac nas je posjetio - napisali su. Ondje ih je ugostila Sanela Diana Jenkins, milijunašica i humanitarka bosanskohercegovačkog podrijetla. Iz restorana su nam potvrdili kako je par odsjeo u njihovoj Vili Gariful, ali i da svaki dan posjećuju istoimeni restoran. 

- Neil Patrick ostaje još nekoliko dana kod nas. Odsjeo je u našoj vili i svaki dan jede u našem restoranu - kratko nam je rekao vlasnik Ivan Gospodnetić. Lokalci su nam ispričali da je Harris proteklih dana sa suprugom i njihovo dvoje posvojene djece, osmogodišnjim blizancima Harper Grace i Gideon Scott, obilazio Hvar.

Prije najsunčanijeg otoka u Hrvatskoj, Harris je s obitelji posjetio Veneciju. Ondje su mu mališani “izmuzli” sladoled, a nisu mu odoljeli ni roditelji. 
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...
Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život