Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Baro iz 'Života na vagi': Cista koju su mi našli bila je tumor...

None Foto: RTL/kolaž 9

Marijo Barišić je na sistematskom pregledu na samom kraju showa saznao da ima izraslinu na bubregu i da treba na hitnu operaciju. Prije nekoliko dana tu je izrasilnu i operirao

Na bolovanju sam, ali osjećam se dobro. Liječnici će do daljnjeg pratiti moje stanje, ali ne moram ići na terapije, rekao je kandidat posljednje sezone showa 'Život na vagi', policajac Marijo Barišić (45) iz Osijeka. Naime, on je na sistematskom pregledu u showu saznao da ima izraslinu na bubregu i da treba na hitnu operaciju.

Kako donosi RTL, prije nekoliko dana operirao je cistu koja je zapravo bila maligni tumor.

- Sama je operacija trajala 45 minuta, a doktori su bili oduševljeni kad su vidjeli da oko bubrega nemam ni grama sala. Naime, moja je kilaža ostala ista kakva je bila i otkako sam izašao iz showa, imam 87 kilograma. Nakon završetka showa nastavio sam vježbati i zdravo se hraniti, a to nastavljam i sad nakon operacije ne samo zbog kilograma nego i zbog liječničke preporuke - rekao je Baro. 

ŽIVOT NA VAGI FINALE Neprepoznatljivi su: Skupa su izgubili skoro 300 kilograma...

Barišić je čak šest mjeseci prije ulaska u show 'Život na vagi' bio na jednom sistematskom pregledu, ali tada mu nisu ništa pronašli.

Foto: RTL

- Da nije bilo showa, sigurno ne bih otišao k liječniku. Onaj stari ja to nikad ne bi napravio, spasio sam sebi život ulaskom u 'Život na vagi'. Sad nastavljam dalje sa životom, samo pozitiva - rekao je Marijo koji je u showu izgubio više od 50 kilograma, a do posljednjeg vaganja 'skinuo' je čak 72,5 kilograma.

Najveća motivacija da se uopće prijavi u emisiju i pokuša 'skinuti' suvišne kilograme koje su mu zadavale probleme prvenstveno su mu bila njegova djeca, ali i supruga.

Foto: RTL

- Imam sina s posebnim potrebama i bojim se za njegovu budućnost kada mene ne bude'. Velika je želja mojih najdražih i najbližih ljudi da učinim nešto za sebe - rekao je Barišić kad se tek prijavljivao u show. 

Pratite nas na našem Instagram profilu!

Komentari (11)
  • Show koji sam znao tu i tamo pogledati, a ovaj čovik je prva liga. Kad te kamere stalno snimaju možeš se neko vrime pretvarati, al na kraju ipak sve vidi. Al on je bio od prve emisije do zadnje(šta sam ja gledao) odličan. Sretno ljudino.

    21. 2. 2019,   14:01
  • Ziv bija

    21. 2. 2019,   15:08
  • Baro je legenda, apsolutno :)

    21. 2. 2019,   13:28