Obavijesti

Show

Komentari 0

Baš nisu normalni: Novi film o Transformerima je dječji film

Baš nisu normalni: Novi film o Transformerima je dječji film
5

Prvi sinopsis ovog filma postao je dostupan, i kako nam se čini, u pitanju je jedan najobičniji dječji film. Ne tvrdimo da je to ikako loše, no posve je neočekivano za tu franšizu

VIDEO

Nakon što je ove godine Paramountov 'Transformers: Posljednji vitez' prošao u kinima nešto lošije nego što su producenti očekivali, postalo je jasno kako je potreban zaokret. Već prije je napravljen plan da se snimi film o samo jednom Transformeru, a robot kojeg su odabrali je simpatični žuti robot koji se pretvara u Wolksvagenovu Bubu, Bumblebee.

Pjlighthouse

Taj Transformer je svoj film trebao dobiti sredinom ove godine, da je sve prošlo po planu. No dogodile su se neke promjene, pa nam film stiže tek za naredni Božić. Osim pomicanja datuma, prvi sinopsis ovog filma postao je dostupan, i kako nam se čini, u pitanju je jedan najobičniji dječji film. Ne tvrdimo da je to osobito loše, no posve je neočekivano za tu franšizu te bi se u konačnici moglo obiti producentima o glavu.

Godine 1987. Bumblebee se nalazi u bijegu te nađe utočište u malenom kalifornijskom obalnom gradu. Tamo upozna tinejdžerku Charlie (Hailee Steinfeld), koja mu pomogne u oporavljanju od ratnih ozljeda. Charlie će uskoro otkriti da je u malom žutom Volkswagenu mnogo više nego što se na prvi pogled čini.

A stigla je i prva fotografija iz filma, na kojoj možete vidjeti kako je Bumblebee 'unazađen' u običnu Bubu. Što je doduše, posve jasno kada se u obzir uzme da se radnja odvija 1987. godine.

Osoba koja upravlja svime iz redateljske stolice je Travis Knight, koji nas je oduševio filmom 'Kubo i magični mač', što mu je bio prvi redateljski projekt. Iako taj film nije baš briljirao na blagajnama, i dalje je primio izvrsne ocjene kritike, a umalo je dobio i Oscara.

U glavnim ulogama su Hailee Steinfeld te John Cena, a pomažu im Stephen Schneider, Jorge Lendeborg Jr., Jason Drucker, Ricardo Hoyos uz Kennetha Choia i Petera Cullena.

'Bumblebee' u kina stiže 20. prosinca.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode