Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Batinić se fotkala u bikiniju na plaži: 'Ajme koji trbuh imaš...'

None Foto: Instagram 6

Iako dosad nije bila sklona objavljivanju fotografija u bikiniju, ovog puta ju je ponijela atmosfera, a učvršćenim tijelom oduševila je svoje obožavatelje.

Marijana Batinić (38), voditeljica showa 'Ljubav je na selu', privukla je pažnju fotografijom u bikiniju koju je objavila na svom Instagram profilu. Batinić se odmara u rodnom Splitu, a na plaži se zabavljala s rođakinjom.

Foto: Instagram

- Ma ludilo brale - komentirala je Marijana, dok su mnogu zamijetili i komentirali njezine trbušnjake. 'Isuse koji trbuh', komentirala joj je kolegica Ida Prester Peševski (40). 

PRATITELJI GA ISPITUJU Jovan iz 'Ljubav je na selu' je u vezi? Pozirao s djevojkom...

Foto: Instagram

Voditeljica je prije dvije godine otkrila kako je imala problema s težinom te je imala 15 kilograma viška. 

- Ja se u biti svaki dan borim s kilogramima. Sklona sam debljanju, gurman sam veliki i nikad se ne bih odrekla nečega na tanjuru - rekla je. Kad pretjera, kaže, sljedećih nekoliko dana pripazi na prehranu - rekla je Marijana.

Ispričala je da nikad nije imala komplekse, ali se uvijek pravila da je na dijeti. Stalno je pazila što jede, ali je stalno jela. Kasnije se u jedno trenutku zbog toga razboljela te su kilogrami otišli sam od sebe.

Foto: Instagram/orijent

Marijana je publici najpoznatija po ulozi voditeljice u emisiji 'Ljubav je na selu'.

- Život na selu je jednostavniji jer nema te jurnjave i crvenog na semaforu. Živi se kvalitetnije. A onaj koji je sretan i tko ima komadić zemlje na kojemu može uzgojiti svoje voće i povrće, to je najdivnija stvar na svijetu - rekla je Marijana, navodeći da se pronašla u svojoj ulozi u emisiji. 

POGLEDAJTE VIDEO:
Komentari (90)
  • Glavno da je oduševila svoje obožavatelje, sad koliko ih je 1, 2, 3, ili možda čak i 5 nije bitno. Neka se vesele svih 5.

    8. 7. 2019,   17:49
  • Antipatična..do boli.. Uz to..pomalo estetski korigirana.. Iako, ne vidim neke..rezultate...

    8. 7. 2019,   18:34
  • Gdje bi ona bila voditeljica da nema ljubav je na selu.

    8. 7. 2019,   17:53