Obavijesti

Show

Komentari 10

'Batman' bez kormilara: Tko će režirati novog Viteza Tame?

'Batman' bez kormilara: Tko će režirati novog Viteza Tame?
2

Affleckov prelazak iz redatelja filma u producenta ostavio je propisan vakuum na redateljskoj poziciji. Warner Bros. se našao pred problemom - kojeg redatelja sada naći?

VIDEO

Jučerašnja vijest da je Ben Affleck odustao od režiranja nadolazećeg filma o Batmanu ostavila je mnoge bez riječi. Naime, jedino i samo se Affleck spominjao kao redatelj već poduže vrijeme.

No kako se čini, njegov prelazak iz redatelja filma u producenta ostavio je jedan propisan vakuum na redateljskoj poziciji. Kako je Zack Snyder zauzet snimanjem nastavka 'Batman v Superman', a James Wan je preuzeo ekranizaciju Aquamanovih avantura, Warner Bros. se našao pred problemom - kojeg redatelja sada naći?

Među imenima koja su krenula kolati Hollywoodom pojavila su se i neka znana, kao i neka manje poznata. Tako su na uži popis dospjeli naredni redatelji: Matt Reeves, Mira Nair, David Fincher, Denis Villeneuve, Gavin O'Connor, Duncan Jones te Darren Aronofsky.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Matt Reeves ove godine se vraća u kina s filmom 'War for the Planet of the Apes', no njegovi daljnji projekti nisu objavljeni, pa je posve moguće da bi se redatelj mogao prihvatiti Viteza Tame. Mira Nair, David Fincher i Denis Villeneuve su sve izvrsni redatelji, no budimo iskreni, nisu ljudi koji se bave akcijskim filmovima te je malo vjerojatno da bi ih se odabralo (premda bismo mi istinski bili oduševljeni odabirom Villeneuvea kao redatelja).

Duncan Jones je redatelj koji nam je donio prošlogodišnji 'Warcraft', no nakon mlakog prijema tog filma, čini se da se neće toliko brzo vratiti spektaklima. Ipak, Jones je poznat po svojim relativno jeftinim filmovima.

Posljednja dva redatelja, kao i Matt Reeves, su najizgledniji. O'Connor je već surađivao s Affleckom (u izvrsnom prošlogodišnjem sleeper hitu 'Računovođa'), pa bi bez problema mogao još jednom ponoviti uspješnu suradnju, dok je Aronofsky godinama bio uključen u snimanje filma o Supermanu te mu je jasno koji su problemi sa snimanjem filma o jednom superheroju.

Za koga god se producenti Warner Brosa.(s Affleckom među njima) odlučili, imat će težak posao. Batmana ćemo prije njegovog solo filma vidjeti u filmu 'Justice League-u' gdje će se Vitez Tame boriti protiv negativca Steppenwolfa. Film u kina dolazi u jesen ove godine, a prije nego što ga pogledamo našu će pažnju plijeniti i 'Wonder Woman', koja u kina dolazi početkom srpnja 2017. godine.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode