Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

BB Bogo: Anezi i ja se konačno upoznajemo bez silnih kamera

None Foto: Insagram 8

Bogo je priznao da gaji simpatije prema Anezi, a ona je rekla da mora povući crtu te da su njezini osjećaji prema njemu isključivo prijateljski

Posljednji stanari u nedjelju navečer zauvijek su napustili Big Brother kuću, a među njima bila je i trećeplasirana finalistkinja Alena Nezirević Anezi (31). Nakon što su pobjedu Antonija Orača Orkyja (27) proslavili na cajkama u zagrebačkom klubu, stanari su se polako počeli privikavati na 'stvarni' život, a neki od njih nastavili su druženje i van izolacije. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Splićanin Nikola Sedlar Bogo (23) pohvalio se fotografijom sa svojom reality simpatijom Anezi.

BB POBJEDNIK Orky: Brazilac je k nama došao na 2 dana, a ostao dvije godine

- Mala Alena i ja napokon se upoznajemo bez kamera velikog brace. Ona analizira, a mene ni briga - napisao je Bogo, a sudeći prema komentarima, njegovi pratitelji su uvjereni kako bi Splićanin i pjevačica iz Vrsara bili jako dobar par.

Da se druže, pokazala je i Anezi koja je je objavila video sa Splićaninom te hashtagom poručila da je 'živjeti ljubav jedini pravi put'.

Nikola i Anezi postali su bliski nakon što je iz kuće izbačena njezina prvobitna reality simpatija Luka Rok Medunović (23). Ipak, ubrzo su svoj odnos začinili maženjem, šaputanjem i nježnim dodirima.

'IZVLAČE SRETNE KUGLICE' Ana nakon BB-a radi s Tinom Katanić i curom Joška Lokasa

Bogo je priznao kako gaji simpatije prema Anezi, a ona je rekla da mora povući crtu te da su njezini osjećaji prema njemu isključivo prijateljski.

Foto: RTL

Inače, Anezi se i s Lukom Rokom prepustila 'strastima'. Ljubili su se zbog tjednog zadatka u kojem su stanari obarali Guinnessov rekord u francuskom poljupcu i osvojili prvo mjesto u tome. 

Foto: RTL, Željko Lukunić/Pixsell

-  Ono što je mene privuklo je njegova nutrina, način na koji razmišlja. Međutim ono za što ne bi imala sekunde strpljenja vani je njegovo baljezganje - rekla je.

Pročitajte još i ovo! Ove celebrityje slava je skroz uništila. 

POGLEDAJTE VIDEO: Kada se bakice rasplešu na plesnom podiju:

Komentari (84)
  • Luka je izgleda otpao k'o ratkapa ahahahahaha!

    10. 5. 2018,   10:09
  • Luki isteko Rok

    10. 5. 2018,   15:58
  • Bolje Bogo nego onaj napuhanac koji u ljutnji postaje "opasan".

    10. 5. 2018,   10:16