Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

BB Bojan: 'Otvorio sam se... Počelo mi je biti stalo do ljudi'

None Foto: RTL televizija 6

Nakon kratke rasprave o kršenju pravila koju je tijekom dana imao s Ana-Marijom, njih su se njih dvoje osamili u spavaćoj sobi, a Siščanin joj je odlučio priznati neke stvari

Siščanin Bojan Mrđenović (34) dosad u kući nije pokazivao previše osjećaja, a različita ponašanja i emocije drugih stanara često je pokušavao vrlo logički i racionalno objasniti.

SANKCIJE Prekršio pravila Big Brother kuće: Antonio kažnjen šutnjom

No čini se kako su ga dva mjeseca u izolaciji, sve pozitivnija atmosfera u kući i ovotjedna dobrotvorna misija natjerali da na površinu konačno izađu i njegovi iskreni osjećaji koje je dugo skrivao.

Foto: RTL televizija

Nakon kratke rasprave o kršenju pravila koju je tijekom dana imao s Ana-Marijom, njih su se njih dvoje osamili u spavaćoj sobi, a Siščanin joj je odlučio iskreno priznati promjene koje je uočio u svom načinu razmišljanja.

ŠOKIRAO PRATITELJE BB ljubav ide 'pod kožu': Luka Rok je tetovirao Anezino ime?

 -  Otvorio sam se… Prepustio sam se, uključio sam se. Počelo mi je biti stalo do ljudi, do ovoga, razumiješ! Dešavat će se proklizavanja - priznao je Bojan kako su neke emocije koje osjeća i njega pomalo iznenadile.

Foto: RTL televizija

- Kad mi nije stalo do nekoga, onda nema reakcije. A kad mi je stalo, onda ima reakcije… Konkretno u ovoj situaciji danas nisam htio raditi scenu, ali ne mogu jer sad su emocije krenule -  dodao je.

Komentari (44)
  • On bi sexo, zato se tako i ponasa,kakvi osijecaji kakvi bakarači ,ipak je 2.mjeseca u izolaciji a to je previse vremena za jednog muškarca 😁

    28. 3. 2018,   23:06
  • s tim dečkom nešto nije u redu.I to jako..

    29. 3. 2018,   08:23
  • HaHa bliži se kraj svi bi lovu

    28. 3. 2018,   21:44