Obavijesti

Show

Komentari 37

BB Luka Rok s plavušom na večeri: Već je zaboravio Anezi?

BB Luka Rok s plavušom na večeri: Već je zaboravio Anezi?
11

Bivši natjecatelj Big Brothera i sam se pohvalio kako je 'naletio' na konobara koji ga je prepoznao, pa mu je iz zezancije na račun nacrtao smajlića i cifru od 1.000.000 kuna za platiti

VIDEO

Bivši stanar Big Brother kuće, Luka Rok Medunović (23), nakon izlaska iz showa uživao je u Novalji, dok se za blagdane odlučio vratiti u Zagreb. Sinoć je viđen u društvu vlasnice licence i organizatorice izbora za Miss Varaždinske županije, Ratke Marković. Dvojac se častio u zagrebačkom restoranu, a čini se kako je Luka za to vrijeme zaboravio na reality 'simpatiju' Alenu Nezirević Anezi (31) koja se još uvijek natječe u showu. 

- Luka i plavuša s kojom je bio u društvu, su bili nasmijani i odlično raspoloženi. Restoran je bio poluprazan tako da im nitko nije prilazio niti ih je komentirao. On je svako malo bio na mobitelu, pa se djevojka na momente i dosađivala - rekao je naš čitatelj koji se zatekao u blizini.

Bivši natjecatelj Big Brothera i sam se pohvalio kako je 'naletio' na konobara koji ga je prepoznao, pa mu je iz zezancije na račun nacrtao smajlića i cifru od 1.000.000 kuna za platiti. Dvojac je bio ležerno obučen, a nakon večere su se zaputili u smjeru Zagrebačke katedrale. 

Ratka osim što je organizatorica izbora za Miss, odnedavno je i dizajnerica koja svoje dizajnerske komade prodaje preko društvenih mreža. Luka je komentirao kako je njihov odnos 'strogo poslovan', pa se možda 'ubaci' i u modne vode. 

Pjevačica u usponu iz Vrsara, Anezi, prošli je tjedan u Big Brotheru komentirala kako joj se Luka sviđa, ali da ona svoju glazbenu karijeru ne želi graditi preko kreveta.

- Da, čovjek mi je bio privlačan. Nitko mi ne zna reći 'bravo što se nisi poseksala s njim pred kamerama', znate samo pljuvati što mi se svidio muškarac koji je bio u Big Brother kući - rekla je Anezi stanarima. S Lukom je pobijedila u 'najdužem poljupcu' kada su za zadatak imali Guinnessove rekorde. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'
REALITY SUPRUŽNICI

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'

Iako se Tamara i Filip u početku nisu slagali, brzo su postali prijatelji i jedan od omiljenih parova ove sezone showa 'Brak na prvu'

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti