Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

BB: Nova stanarka Rina operirala nos sa 16 godina

None Foto: RTL 4

Rina je tek nedavno maturirala. Pala je razred, ali roditeljima to nije smetalo. Prije BB-a prekinula je s dečkom s kojim je bila u ozbiljnoj i dugoj vezi

Ona je atraktivna djevojka duge plave kose i širokog osmijeha. Čim su otkrili da Rina Dehni (25) ulazi u BB kuću, na forumima su počeli komentari i napisi da je sponzoruša, da fakultet nikad nije upisala, da je radila na “hot lineu” i operirala nos u 14. godini.
Njena sestra Dina nije iznenađena:
- Rina izgledom i karakterom odskače od prosjeka i to privlači zle jezike - kaže Dina te ističe kako je to ne pogađa:
- Otkad plešem trbušni ples, vidim kolika može biti zavist žena, a Rina je zgodnija od mene. Ona nema što sakrivati. Operirala je nos, ali u 16. godini. Pala je razred u ekonomskoj školi. Nije bilo nekog posebnog razloga, jednostavno je bila tinejdžerica. Školu je nastavila izvanredno, a roditeljima to nije smetalo. Rina je svoja. Nedavno je maturirala. Nikad nije rekla da studira ekonomiju, to se voditelj zabunio. Bavi se financijskim ulaganjem. Nedavno je izašla iz duge veze, zato ne vjerujem da će se zaljubiti u nekog stanara. Možda bude simpatija, ali ne vjerujem da će pred kamerama otići do kraja - zaključila je Dina.

Komentari (16)
  • zigleda kao vještica,samo joj metla fali među nogama!!!!!

    15. 9. 2008,   18:50
  • ružna je!! ne pomogne njoj nikakva operacija! samo šiba! tj. palica ili pajser... nekaj takvog...

    15. 9. 2008,   20:32
  • ljudi moji pa objasnite vi gdje završava ružno a počinje lijepo????( i obratno) e kad to objasnite onda komentirajte druge...tko smo mi da sudimo???

    15. 9. 2008,   21:27