Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

BB Orky: Novcem od pobjede kupio nove porculanske zube

None Foto: Instagram 7

Trenutno sam jako zadovoljan kako ugradnja ljuskica napreduje. Završeni su gornji zubi, a donji će biti kroz tri mjeseca. Dobro je da imam visoku toleranciju na bol pa sve prolazi lagano, pohvalio se Antonio

Nakon što je pobijedio u 9. sezoni 'Big Brothera' i izašao bogatiji za 371.000 kuna, Antonio Orač Orky (27) odlučio se na estetski zahvat kako bi dobio 'hollywoodski osmijeh'.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Oduvijek mi je bio san staviti porculanske ljuskice za zube. Htio sam to napraviti i ranije, ali obaveze i financijsko stanje to mi nisu dozvoljavali - rekao nam je Bjelovarčanin. 

Foto: Matija Habljak/Pixsell

Stomatologa nije tražio u rodnom Bjelovaru već u Rijeci jer, kako kaže, tamo su cijene dosta pristupačnije, a i usluga je profesionalnija i bolja. Još uvijek ne zna koliko će koštati cijeli zahvat, ali kaže da će trošak biti veći od 30.000 kuna. 

'RETARDIRANE SMO CAJKUŠE' BB Lucija: Tomo, Ana i Marin pasu travu, a svi slušamo cajke

Foto: Instagram royal

- Trenutno sam jako zadovoljan kako ugradnja ljuskica napreduje. Završeni su gornji zubi, a donji će biti gotovi kroz tri mjeseca. Dobro je da imam visoku toleranciju na bol pa sve prolazi lagano - pohvalio se Antonio koji slobodno vrijeme u Rijeci često provodi s Nikitom Dajčer (30).

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Prve novce nakon pobjede u Big Brother kući potrošio je na pohađanje auto škole, a ostalo će staviti na štednju. Ne želi trošiti novce na 'gluposti', a jedan dio možda uloži u renoviranje kuće u Bjelovaru. 

PREKINULI Kraj ljubavi: BB Zebo u potrazi za novom curom ide na Jadran

- Počela su mi predavanja. Nisam dosad upisao autoškolu jer sam se uvijek nekako snalazio. Ili bi me poveo neki prijatelj ili bih išao autobusom - rekao je Orky i dodao da o kupnji automobila još ne razmišlja. Nakon što položi vozački ispit će vidjeti kakav bi si automobil mogao priuštiti, a do onda će se snalaziti kao što je to činio dosad.

VIDI OVO: 10 mitova o seksu u koje moraš prestati vjerovati

Foto: Privatni album/Pixsell/Tomislav Miletić

Komentari (48)
  • Pametno uložen novac ako je imao probleme sa zubima.

    31. 5. 2018,   19:44
  • Pametno ulozen dio novca..

    31. 5. 2018,   20:17
  • Pametno!

    31. 5. 2018,   21:05