Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

BB Orky se počastio motorom: 'Sad se obožavam utrkivati!'

None Foto: 4

Osim motocikla, BB Antonio ima i auto za karting s kojim se također utrkuje. Sa sudionicima emisije ‘Big Brother’ ostao je u dobrim odnosima...

Ovogodišnji pobjednik BB Antonio Orač (27), poznatiji kao Orky, kupio je polovni motor marke KTM za 42 tisuće kuna i njime se pohvalio na društvenim mrežama. Oduvijek voli adrenalin i ekstremne sportove, a kaže kako na motoru nikog nije vozio zato što ima samo jedno sjedaće mjesto. 

- Sa svojim dečkima iz Bjelovara odem na stazu i tamo se utrkujemo s motorima. To zaista volim i to mi je gušt. Ovo je jako dobar motor u svojoj klasi - priča Antonio koji još uvijek neka vozačku dozvolu. Trenutačno preuređuje kuću i to mu oduzima puno vremena pa ne stigne ići u autoškolu. Zato motor vozi samo na stazi, a ne po cesti. Osim motora, Antonio ima i auto za karting s kojim se također utrkuje. 

Foto: Privatni album/Pixsell/Tomislav Miletić

- Jednom sam prilikom bio na stazi i vidio djevojku kako vozi karting. Znate kakvi su dečki, odmah su komentirali zašto je žena za volanom. A cura je odvozila toliko dobro da ja nisam htio na stazu dok se ona ne makne. Vozila je bolje od mene - prisjeća se Orky. Sa sudionicima emisije "Big Brother" ostao je u dobrim odnosima i često se čuju. 

VIDI OVO! 10 zanimljvosti o Vedranu Ćorluki. 

Foto: Privatni album/Pixsell/Tomislav Miletić

- Tomo me nije prestao zvati na more, a Zeba hoće da dođem u Slavonski Brod. Nije da ne želim već jednostavno ne stignem, previše je obaveza - zaključio je Antonio kojemu je hobi restauriranje bicikli s čime se bavi već 13 godina.

VIDI OVO: Najemotivnije obiteljske slike naših nogometaša.

Komentari (30)
  • BB orky..?????????? koji ku...c se danas dešava..?? navala debilizma..?

    10. 8. 2018,   12:35
  • boli nas ratkapa sta je on kupio, kakve su to vijesti? koga ovo interesira?

    10. 8. 2018,   12:07
  • Tko je ova individua ???

    10. 8. 2018,   12:34