Obavijesti

Show

Komentari 76

BB Sabina: 'Radila sam grudi, nos i usne. Isplati se ulagati...'

BB Sabina: 'Radila sam grudi, nos i usne. Isplati se ulagati...'
19

Na virtualnoj platformi ima više od 80 tisuća pretplatnika, a nakon samo godinu dana rada može se pohvaliti suradnjom s 30-ak tvrtki rasprostranjenih diljem svijeta

VIDEO

Krenula sam s YouTube kanalom kao prva i jedina modna blogerica u Hrvatskoj koja se uspjela istaknuti zahvaljujući svojim bujnim oblinama, rekla nam je Sabina Santl (34), koju su gledatelji upoznali tijekom sudjelovanja u 5. sezoni 'Big Brothera' snimanog u Tajlandu.

Na virtualnoj platformi ima više od 80 tisuća pretplatnika, a nakon samo godinu dana rada može se pohvaliti suradnjom s 30-ak tvrtki rasprostranjenih diljem svijeta.

U kratkom roku njezine su videosnimke pregledane više od 20 milijuna puta, na njima zarađuje, a Sabina ima jednostavan recept zašto je to tako.

- Pa ja sam stvorena za showbizz - kaže nam sa smiješkom simpatična Santl.

Kad ne 'žari i pali' na društvenim mrežama, može se pohvaliti još jednom titulom - titulom roditelja.

- Moj suprug je samouvjeren i ostvaren. Imam njegovu podršku na svim poljima. Iskreno, sklona sam golišavim fotografijama i moram paziti da ne pretjeram. Itekako je ljubomoran i ljubomorno me čuva od drugih muškaraca - priznaje nam influencerica, koja je na negativne komentare i tračeve davno oglušila.

- Odlično se nosim s negativnim komentarima. Bez obzira na to što drugi pričaju, i dalje sam ona Sabina kakva sam uvijek bila. Ponekad vrckava i nestašna. Takva sam po prirodi i volim izazivati - dodaje.

Gdje se vidi za pet godina nije sigurna, ali to joj ni najmanje ne smeta. Sretna je svojim životom i 'gura' neki svoj film.

- Osoba sam koja uživa u trenutku. Ostvarena sam kao majka, kao supruga, kao poslovna žena. Puno toga sam napravila. Spremna sam na sve situacije koje život donosi, a trenutačni cilj mi je doći do nevjerojatne ‘cifre’ od sto tisuća pratitelja - rekla je Sabina koja nema 'pravi' posao.

Ali zato nema nikakvih problema priznati plastične operacije:

- Radila sam nos, usne i grudi. Smatram da se isplati ulagati u izgled.

Rekla nam je kako se i u njezinu inboxu znaju naći svakakve ponude, ali to lako 'riješi'.

- Čim netko nešto pokuša, odmah ga blokiram, A jednom mi se javio jedan poznati nogometaš da mu dam broj. Reći ću samo da igra za Marseille - kaže za kraj.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 76
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao