Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

BB stilisti kročili u kuhinju i napravili jestivu večeru

None Foto: 24sata 5

Nakon što je naučio ručno prati vlastite gaće, Neven Ciganović je u Big Brother kući s Modnim mačkom stekao još jednu novu vještinu - kuhanje

Čim je ušao u kuću, Marko je priznao kako se ne snalazi u kuhinji. Revoltiran opaskama stanara da je lijen i kako bi mogao barem brisati suđe, odlučio je kuhati. I uspio je. S Nevenom je skuhao toliko slasnu večeru da su se sustanari oduševili. Nakon što su napunili trbuhe, počelo je tračanje. U dvorište su sjeli Ivica, Marina i Danijela. Zaključili su da će iz kuće izletjeti Marko jer je “prenjonjav”. Marko je nominirao Danijelu Dvornik jer je, kako je rekao, šlampava u kuhinji.
- Ne znam kako je mogao to ispaliti i ostati živ. Da je barem neuredna. Ja ne bih morala čistiti svoju sobu - kaže Ella Dvornik. Njoj i tati Dini Danijela jako nedostaje.
- Kuća je naopaka. No zaliha hrane još ima - smije se Ella.

IVA OPERIRALA NOS I GRUDI?
Jedina operacija koju je Iva Jerković (26) priznala je laserska korekcija vida. Već godinama se priča kako je korigirala nos te povećala grudi, no ona je to uvijek demantirala. Kaže da sa svojim fotografom može dogovoriti da joj na fotografiji grudi ispadnu onako kako ona to želi, a to ovisi o njezinu raspoloženju. Na pitanje bi li se ikad podvrgnula plastičnoj operaciji, Iva kaže da vjerojatno bi jer živimo u takvom društvu.
- Možda liposukcija kad se udebljam ili zatezanje lica - kaže Iva.

Komentari (11)
  • pa gle joj nosa i sisa na pocetku karijere a gle sada...zefo platio!

    17. 3. 2008,   09:16
  • kosa mi se na glevi diže i strašno me ljuti,kad vidim da IDIOTI postaju cijenjeni ljudi

    17. 3. 2008,   15:34
  • Marko Grubnić-van!!!!!!

    17. 3. 2008,   09:20