Obavijesti

Show

Komentari 5

BB: Violeta i Tomislav za ručkom glumili Gotovčeve

BB: Violeta i Tomislav za ručkom glumili Gotovčeve
7

Stanari su dobili tjedni zadatak. Moraju se brinuti o slonovima. Ornela je uspjela navesti Tomislava Markulinčića da prizna kako je još uvijek djevac

VIDEO

Big Brother je nakon samo tri dana stanarima smanjio fond glavne nagrade za 30.000 kuna jer nitko od stanara ne izvršava zadatke koje su dobili prije ulaska u Kuću. Najviše je na stanare poludila Elizabeta dok se Ornela branila tvrdnjom da kako će ona kuhati kad ne zna. Dok su se ostali svađali Violeta je otišla u ispovjedaonicu kako bi Velikom Bratu povjerila da je Marko primitivna seljačina i da je svjesna da on za nju misli da je glupa. Kasnije za ručkom Violeta i Tomislav su nasmijavali ostale oponašajući Simonu i Antu Gotovca.
Rano ujutro Krešo i Lucija bili su pozvani u ispovijedaonicu gdje su dobili novi zadatak. Morali su u tjednu nabavku namirnica na jednoj od tržnica u Bangkoku. Za to vrijeme, ostali stanari su morali uzeti škrinju iz smočnice i u nju staviti sve mirisne proizvode kao i svu kozmetiku. U izvršavanju tog zadatka došlo je do prepirke između Marka i Ornele, a pale su i prve psovke. Ornela je kasnije pokušala saznati od Elizabete nešto o njezinom ljubavnom životu i porazgovarala je s Tomislavom Markulinčićem o njegovom pristupu ženama. Prvo ga je nekoliko puta pitala misli li on da je ružan. Budući da Tomislav nije odgovarao, Ornela ga je pitala misli li da je njoj ružan.
- Pa, mislim da da - rekao je sramežljivo Tomislav. Na to mu je Ornela rekla da ima krivu predožbu.
- Mislim nisi ti Brad Pitt, ali nisu ni ostali muškarci u kući Brad Pitt - rekla mu je i dodala da mora promijeniti stav.
- Ti jednostavno moraš biti alfa mužjak. To je ono što svaka žena želi. Nije problem u tvom izgledu, nego moraš promijeniti pristup ženama - zaključila je Ornela. Nešto kasnije, Ornela je nastavila s "rešetanjem" Tomislava.
- Jesi li ti djevac?- direktno ga je pitala. Zbunjeni Tomislav pokušao se izvući protupitanjem misli li ona na horoskop. Kako Ornela nije odustajala, Tomislav je potiho priznao da ipak je.
- Mene ne zanima seks bez ljubavi - zaključio je Tomislav i priznao da je i dao oglas u novine da traži ženu za brak, ali mu se niti jedna nije javila. Objasnio je da je djevojku pokušavao naći i preko internetskog portala Iskrica.
- Dopisivao sam se s nekoliko djevojaka. S nekima sam se čak i našao, ali nikada se nisu htjele naći i drugi put. Rekle bi da nemam zelene oči, da nemam dugu kosu, a one baš vole dugu kosu ili da ne vole ćelave - iskreno je rekao Tomislav.
Ornela je i ostale ukućane u kući ispitivala o njihovim ljubavnim životima. Monika joj je rekla da nikada nije imala pravu vezu, a Splićanka je odmah pitala znači li to da je djevica. Zgrožena Monika joj je odgovorila da je nevinost izgubila u 16.
Stanari su dobili i tjedni zadatak. Dobiti će dva nova stanara, slonove o kojima će se morati brinuti te koje će na kraju tjedna voditi posebnim poligonom uz pomoć naredbi koje će isto tako morati naučiti. Sami slonovi su birali tko će se o njima brinuti, a svoje buduće pazitelje su birali surlama. Elizabetu je ganula ceremonija sa slonovima dok je Marko izrazio svoje negodovanje. Dobili su i upute kako postupati sa životinjama. Svo vrijeme dok će slonovi biti u Big Brother kući, nitko od stanara neće se smjeti kupati budući da su oni izrazito osjetljivi na umjetne mirise.
Prije spavanja, u kući su se začuli taktovi vrućeg latino ritma, koje su Lucija i Martine oduševljeno prihvatile te počele plesati. U plesu im se pridružio i uvijek raspoloženi Tomislav.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...