Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Beba Balašević: 'Mi kod kuće nikad nismo slavili Dan žena...'

None Foto: Facebook/PIXSELL 5

Balaševićeva kći priznala je da se u njezinoj obitelji Dan žena nikad službeno nije slavio. Neki njezini pratitelji odmah su se zapitali zašto je to tak, dok su se drugi sjetili objave koju je podijelila prije par godina

Dan žena je dan koji se kod nas u kući nikad nije priznao kao praznik, po zapovijedi glave kuće, izvjesnog poglavice poznatog kao Bik Koji Četiri Sata Drži Koncert, A Ne Sjedi, napisala je na društvenim mrežama Jelena Beba Balašević, kći poznatog srpskog glazbenika Đorđa Balaševića (65).

Naime, na svom Twitter profilu Beba je objasnila da se u njezinoj obitelji Dan žena nikad službeno nije slavio.

Neki njezini pratitelji odmah su se zapitali zašto se u kući Balaševićevih ne slavi ovaj dan koji je posvećen isključivo ženama, dok su se drugi ipak sjetili objave koju je sama podijelila prije nekoliko godina.

Djordje Balasevic | Autor: Miranda Cikotic/PIXSELL Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Naime, prije točno dvije godine, Balaševićeva kći objasnila je zašto njezin otac ne slavi Dan žena.

- Kod nas u kući nikad se nije slavio Dan žena (8. Mart). Tata je tvrdio da ženama pripada svaki dan, a ne samo jedan. Stari lisac - pohvalila ga je Beba koja svog oca često zna hvaliti, pa i braniti na društvenim mrežama. 

BALAŠEVIĆU JOŠ NI TRAGA Červar želi Stankoviću u show, a on odgovara: Popunjeni smo

Voditelj Aleksandar Stanković (48) nedavno je osebujnog glazbenika čak javno pozvao da napokon dođe u njegovu emisiju 'Nedjeljom u dva' i bude mu gost.

'Dragi Đole, još uvijek te čekam' pisalo je na jumbo plakatima koji su početkom godine osvanuli u Novom Sadu, a iza potpisa je stajao potpis Mia Radenković, ime iz Balaševićeve pjesme 'Ljerka'. Ipak, brzo se doznalo da je stvarni autor plakata sam Stanković koji već 15 godina bezuspješno poziva Balaševića u svoju emisiju.

Foto: Snimio citatelj/24sata

- Ma, ako mi Đorđe i kaže 'ne' ili uopće ne odgovori, neću se naljutiti. On je moj glazbeni idol. Dijete sam uspavljivao njegovim pjesmama, bio na koncertima u Kerempuhu, Areni, u Ljubljani, zaljubljivao se uz njega... Plakatom sam mu želio poručiti da mislim na njega - priznao je voditelj, dok Balašević sve do danas nije niti komentirao niti odgovorio na njegov poziv. 

Pratite nas na našem Instagram profilu

Komentari (13)
  • On je cudo od covjeka!! Prije nego ga krenete proglasavati cetnikom i bla bla poslušajte njegove pjesme, pjesme gdje se** cetnike, Miloševića itd

    8. 3. 2019,   23:10
  • Ne lomite mi bagrenje pod njima sam je ljubio bosonogu i odbjeglu od sna....

    8. 3. 2019,   23:12
  • Odrasla uz njegove pjesme. Užitak ga je slušati.

    9. 3. 2019,   06:40