Obavijesti

Show

Komentari 13

Beba Balašević: 'Mi kod kuće nikad nismo slavili Dan žena...'

Beba Balašević: 'Mi kod kuće nikad nismo slavili Dan žena...'
5

Balaševićeva kći priznala je da se u njezinoj obitelji Dan žena nikad službeno nije slavio. Neki njezini pratitelji odmah su se zapitali zašto je to tak, dok su se drugi sjetili objave koju je podijelila prije par godina

VIDEO

Dan žena je dan koji se kod nas u kući nikad nije priznao kao praznik, po zapovijedi glave kuće, izvjesnog poglavice poznatog kao Bik Koji Četiri Sata Drži Koncert, A Ne Sjedi, napisala je na društvenim mrežama Jelena Beba Balašević, kći poznatog srpskog glazbenika Đorđa Balaševića (65).

Naime, na svom Twitter profilu Beba je objasnila da se u njezinoj obitelji Dan žena nikad službeno nije slavio.

Neki njezini pratitelji odmah su se zapitali zašto se u kući Balaševićevih ne slavi ovaj dan koji je posvećen isključivo ženama, dok su se drugi ipak sjetili objave koju je sama podijelila prije nekoliko godina.

Djordje Balasevic

Naime, prije točno dvije godine, Balaševićeva kći objasnila je zašto njezin otac ne slavi Dan žena.

- Kod nas u kući nikad se nije slavio Dan žena (8. Mart). Tata je tvrdio da ženama pripada svaki dan, a ne samo jedan. Stari lisac - pohvalila ga je Beba koja svog oca često zna hvaliti, pa i braniti na društvenim mrežama. 

Červar želi Stankoviću u show, a on odgovara: Popunjeni smo
Červar želi Stankoviću u show, a on odgovara: Popunjeni smo

Voditelj Aleksandar Stanković (48) nedavno je osebujnog glazbenika čak javno pozvao da napokon dođe u njegovu emisiju 'Nedjeljom u dva' i bude mu gost.

'Dragi Đole, još uvijek te čekam' pisalo je na jumbo plakatima koji su početkom godine osvanuli u Novom Sadu, a iza potpisa je stajao potpis Mia Radenković, ime iz Balaševićeve pjesme 'Ljerka'. Ipak, brzo se doznalo da je stvarni autor plakata sam Stanković koji već 15 godina bezuspješno poziva Balaševića u svoju emisiju.

- Ma, ako mi Đorđe i kaže 'ne' ili uopće ne odgovori, neću se naljutiti. On je moj glazbeni idol. Dijete sam uspavljivao njegovim pjesmama, bio na koncertima u Kerempuhu, Areni, u Ljubljani, zaljubljivao se uz njega... Plakatom sam mu želio poručiti da mislim na njega - priznao je voditelj, dok Balašević sve do danas nije niti komentirao niti odgovorio na njegov poziv. 

Pratite nas na našem Instagram profilu

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...