Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Beba se rita: Meghan Markle se uhvatila za trbuh i zažmirila...

None Foto: Profimedia 5

Najprije su na društvenim mrežama pisali da je naporna i da ih živcira jer se stalno drži za trbuh, ali kada su naknadno vidjeli video gdje joj se beba rita, promijenili su priču

Vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle (37) ponovno je bila u centru pozornosti. Na dodjeli britanskih modnih nagrada početkom ovog tjedna beba joj nije 'dala mira'. Dok je direktorica Givenchyja Clare Waight-Keller (48) držala govor, Meghan je osjetila kako joj se beba rita. Vojvotkinja je stavila obje ruke na trbuh i zažmirila dok joj je beba zadavala, čini se, jake udarce, piše Daily Mail.

Kao što i inače bude kada Meghan nešto napravi, po društvenim mrežama svi su počeli pisati o njezinoj pojavi na dodjeli nagrada. Najprije su svi pričali da je naporna i da ih živcira jer se stalno drži za trbuh, ali kada su naknadno vidjeli video gdje joj se beba rita, promijenili su priču.

'RAT TRUDNICA' Amy Schumer nije sretna što je trudna kad i Meghan Markle

- Osjetila je taj udarac. Sada se svi možete smiriti oko toga što se drži za trbuh - napisala je jedna djevojka, a druga je dodala. 

- Kraljevska beba ima pravi party. Meghan je morala zatvoriti oči. 

Celebs on stage at The British Fashion Awards | Autor: GAFA Foto: GAFA

Prije nego će se internetom proširiti ova vijest, Meghan je nečim drugim zaokupila pažnju nakon dodjele nagrada. U početku, nitko nije primijetio da je vojvotkinja došla, a zatim su se svi iznenadili kada ju je glumica Rosamund Pike (39) pozvala na pozornicu, prenosi InStyle. Zatim je ponovno bilo vidljivo da krši kraljevska pravila.

MIKE TINDALL TVRDI: Nisu u svađi? Meghan, William, Kate i Harry imaju grupni chat

Vojvotkinja je obukla haljinu koja otkriva jedno rame, međutim, ona nije bila sporna. Imala je crni lak na noktima, a pravilo kraljevske obitelji glasi da članice smiju imati nalakirane nokte, ali boje moraju biti vrlo suptilne.

Njima ne trebate previše vjerovati: Ovi horoskopski znakovi su najviše dvolični i tračaju koga stignu!

Komentari (13)
  • klanjaju joj se, propala holivudska zvijezda koja je zavela princa i udala se za njega, stvarno je za klanjat joj se. U ovakvim nekim stvarima zaista vidimo kako je covjek glupo bice

    14. 12. 2018,   09:00
  • A do prije tjedan dana od trbuscica ni t...a sad već se rita... Do božića bude rodila ...

    14. 12. 2018,   09:50
  • Ova se stalno drži za trbuh, ali stalno otkad je proglasila da je trudna. I to na svakoj slici.

    14. 12. 2018,   11:06