Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Beba Niko znatiželjno gledao u svećenika na svome krštenju

None Foto: Nino Strmotic/PIXSELL/SnimioČitatelj 6

POKUMIO SE S BRAĆOM Igorova braća Mihovil i Damir bili su kumovi, a na Niku je najponosniji bio stariji njegov brat Ivan

Najmlađeg sina Niku krstili smo u uskom krugu obitelji i prijatelja. Kumovi su bili moja braća Mihovil i Damir, rekao je Igor Štimac (50). Naš proslavljeni bivši reprezentativac i izbornik dodaje da je čin krštenja bio vrlo emotivan. Šestomjesečni Niko tijekom ceremonije u crkvi sv. Ivana na Trsteniku bio je dobar i nasmijan. Znatiželjno je gledao što se događa oko njega.

Foto: SNIMIO ČITATELJ BRIŽNI TATA Bivši izbornik nogometne reprezentacije nježno je držao sina u naručju

- Uvijek je takav. Vesela je beba i pozitivac. Naš mezimac - ponosno će Štimac. Čim je lani u kolovozu izašla iz splitskog rodilišta, Igorova supruga Lana Bucat (37) rekla je da Niko ima pogled koji razoružava i osmijeh koji šarmira.

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

- On je naša čigrica, beba sa stavom... Unio je puno topline u naša srca i dom - rekla je Lana. Dodala je da Niku doma od milja zovu mali Igo.

ŠIRE OBITELJ Sretne vijesti: Igor Štimac i Lana čekaju svoje drugo dijete

Ime Niko roditeljima se svidjelo jer je kratko i jednostavno. Lana se pohvalila da je Igorovo krsno ime Nikola, a znači – pobjeda. Posebno mu se veselio njihov stariji sin Ivan (6), koji je jedva dočekao biti stariji brat.

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Naš proslavljeni nogometaš, kojeg navijači pamte po uspjesima na SP-u u Francuskoj, kad smo 1998. bili treći, ima petero djece. Najstariji je sin Luka (27), koji je diplomirao internacionalni menadžement i marketing na američkoj školi Franklin Collage u Luganu u Švicarskoj. Igor ima i kćeri Miju i Deu. Obje su jako vezane uz oca, kojeg su posjetile i u Kataru, dok je trenirao klub Al-Shahaniya.

Komentari (18)
  • "Lana Bucat (37) rekla je da Niko ima pogled koji razoružava i osmijeh koji šarmira." Znači na tatu je.OK čestitke a mogli bi brzo doći i unuci

    30. 1. 2018,   17:23
  • Zašto dva kuma?

    30. 1. 2018,   17:17
  • Štico ko rasplodni bik, s koliko žena ima svu tu djecu?

    30. 1. 2018,   23:48