Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Bebekova slavljenička turneja od Dubrovnika do Beograda

None Foto: Davor Visnjic/PIXSELL 8

Turneja počinje koncertom u Zagrebu, 2. studenog, slijedi Beograd, 4. i Ljubljana, 7. studenog. Slijedit će koncerti u Skopju, Sarajevu, Banja Luci i drugim gradovima

Željko Bebek će 40 godina na sceni proslaviti ostvarenjem dugogodišnjeg profesionalnog sna , velikom regionalnom turnejom nazvanom 'Željko Bebek & simfonijski i tamburaški orkestar' .

Iz naslova je jasno što će i tko sve biti na pozornici. Turneja počinje koncertom u zagrebačkoj dvorani Vatroslava Lisinskog, 2. studenog , a slijedit će beogradski Sava centar, 4. i ljubljanski Cankarjev dom, 7. studenog . Slijedit će koncerti u Skopju, Sarajevu, Banja Luci i drugim gradovima .

Generalnu probu prije Lisinskog , na kojoj će izvesti cijeli repertoar slavljeničke turneje, Bebek ima 24. listopada u dubrovačkom Culture clubu Revelin. Naime, zanimljivo je da je upravo dubrovačka publika na Lokrumu nedavno imala priliku vidjeti kako zvuči Bebek s orkestrom, tamburašima i bendom , što možete pogledati u prilogu ovog članka. Ž eljko Bebek najpoznatiji je kao pjevač grupe Bijelo dugme u kojoj je proveo deset godina i otpjevao najveće hitove. Međutim, sudeći prema reakcijama publike na koncertima, pjesme koje su mu obilježile solo karijeru gotovo su jednako popularne.

Komentari (1)
  • bu propala zbog granice :-p

    24. 9. 2015,   18:06