Obavijesti

Show

Komentari 2

Beckhamov sin počeo stažirati pa razočarao: 'Fali mu znanja'

Beckhamov sin počeo stažirati pa razočarao: 'Fali mu znanja'
8

Sin Viktorije (45) i Davida Beckhama (43) već je izdao knjigu svojih fotografija i snimao razne kampanje, ali je svoje kolege šokirao neznanjem i nedostatkom osnovnih vještina kad je počeo stažirati

VIDEO

Brooklyn Beckham (20) počeo je stažirati kod legendarnog britanskog fotografa Rankina (53), a prema riječima njegovih kolega, nije se baš dobro snašao.

Naime, sin modne dizajnerice Viktorije (45) i bivšeg reprezentativca Davida Beckhama (44) već je izdao knjigu svojih fotografija i snimao razne kampanje, ali je svoje kolege šokirao neznanjem i nedostatkom osnovnih vještina. 

Beckhamovi 'preživjeli' afere: Victoria ga je uhodila i prijetila
Beckhamovi 'preživjeli' afere: Victoria ga je uhodila i prijetila

- Svi su znali da Brooklyn treba poraditi na svojim radovima, ali nitko nije očekivao da nema pojma o osnovama. Očekivanja od njega bila su velika, ali nije nas baš impresionirao. Fali mu znanja u mnogočemu, ali pokušava to nadomjestiti svojim entuzijazmom - rekao je izvor za The Sun.

25th Glamour Women Of The Year Awards - NYC

Rankin je prvotno bio impresioniran Brooklynovom fotografijom Davida Attenborougha koju je snimio u Africi i pozvao ga da kod njega odradi praksu. Međutim, njegovi kolege kažu da se nije baš dobro snašao te da ga moraju tretirati kao kompletnog početnika.

Victoria Beckham: Koža mi je lijepa jer svaki dan jedem isto
Victoria Beckham: Koža mi je lijepa jer  svaki dan jedem isto

Brooklyn je 2017. godine upisao studij fotografije u New Yorku. Nakon samo godinu dana odustao je od školovanja, navodeći kao razlog da mu jako nedostaje obitelj koja živi u Velikoj Britaniji.

FILE PHOTO: La Liga Santander - Real Madrid v Girona

Bez obzira na to, dobio je priliku snimati kampanju za Burberry, a nedavno je snimao svoju djevojku Hanu Cross (21) za naslovnicu Wonderland Magazinea, kao i glumice  Taarona Egertona i Jamieja Bella.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:35

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...