Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Belindi purani iskljucali nogu: Perje je letjelo po cijelom selu

None Foto: Jurica Galoić/Pixsell 4

PAZI, OŠTRE PTICE Klavijaturistica je u Zagorju tražila lokaciju za snimanje svog spota 'You Are'. Vidjevši idealno mjesto u otvorenom dvorištu, bezbrižno je ušetala

Bilo ih je pet, ali meni se činilo kao da su se svi purani Zagorja okomili na mene. Osjećala sam se kao Tippi Hedren u Hitchcokovu hororu ‘Ptice’, prepričava Belinda Bedeković (44) susret s domaćim životinjama.

Klavijaturistica je u Zagorju tražila lokaciju za snimanje spota 'You Are'. Vidjevši idealno mjesto u otvorenom dvorištu, Belinda je bezbrižno ušetala ne sluteći opasnost. Dok se šepurila u crvenoj haljini, pojavili su se purani i navalili na nju.

- Bila sam im jutarnja užina. Počela sam lamatati rukama i vrištati jer su mi počeli kljucati nogu. Perje je letjelo posvuda, a ja sam bila uvjerena da iz tog dvorišta neću izaći čitava - rekla je glazbenica koja se proslavila 2006. nakon suradnje s Boratom.

Nasreću, s njom je bio i menadžer koji je uspio otjerati agresivne purane.

- Tada je iz kuće istrčala njihova vlasnica koja se nije prestajala smijati. Govorila je zagorskim dijalektom tako da je nisam baš razumjela. Od šoka sam pobjegla - opisuje.

Belinda je zatim otišla u bolnicu gdje je dobila injekciju protiv tetanusa i antibiotike te su joj previli ozlijeđenu nogu. Sretna je, kaže, što je nisu morali šivati, ali je jedino brine što za tjedan dana kreće na turneju po Europi.

Nakon ovoga više neću jesti puricu s mlincima, čak ni za Božić

- Na nastupima uvijek prebacim desnu nogu preko klavijatura pa će biti malo smiješno jer je cijela zamotana. Ali dobro, bitno da su mi svi prsti na broju - zaključila je Belinda.

Ovo nije bio prvi incident s domaćim životinjama. Prije nekoliko godina u Varaždinu ju je naganjala svinja koja je pobjegla iz dvorišta.

- Nakon 15 minuta bježanja i straha spasio me muškarac s traktorom koji je svinji uspio odvući pažnju - kazala je.

Komentari (29)
  • Puranokalipsa,predvidio veliki poglavica Puran koji sjedi na glavi da će se jednog dana dići svi purani i ljudi će postati nadjev za blagdane.

    21. 10. 2014,   20:55
  • prvo svinja,a onda pernate zivotinje.nesto tu ne stimaaa...:))

    21. 10. 2014,   20:36
  • Koja seljačka vještičja faca... brrrrr...

    21. 10. 2014,   20:45