Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Bellucci 'otrčala' nutricionistu: Pomozi mi, udebljala sam se...

None Foto: 24sata 5

Monica Bellucci zaputila se kod nutricionista u Milano nakon povratka iz Srbije u kojoj je bila gošća festivala Emira Kusturice. Dva dana se prejedala i pila rakiju

Čim je došla na Mokru Goru, zbog tradicije je pojela pogaču umočenu u sol i “potegnula” ljutu rakiju. Na večeri je jela punjenu mesnu vješalicu, tjesteninu i čokoladne kolače. Monica Bellucci (48) dva dana se također “davila” u pljeskavicama, luku i ajvaru, a sve je to “zalijevala” crnim vinom.

Nakon povratka iz Srbije, u kojoj je prošli vikend bila posebna gošća Kustendorfa, festivala srpskog redatelja Emira Kusturice, odmah se zaputila kod nutricionista u Milano. Snimili su je kako u dugačkom crnom kaputu i sa sunčanim naočalama napušta ordinaciju poznatog liječnika Nicole Sorrentina. Navodno mu se požalila da je dobila nekoliko kilograma te ga je pitala koju joj dijetu preporučuje.

Bujna Talijanka godinama odlazi Sorrentinu jer joj on, tvrdi, zna prepisati dijetu kojom će izgubiti u struku, a da pri tome ne izgubi obline. Savjetuje je da se zdravo hrani, puno kreće i da nikad ne preskače doručak.

- Ne idem u teretanu jer mi nema ništa dosadnije od toga. Radije se odjenem u crninu i tako prekrijem sve nedostatke - rekla je seksepilna glumica, majka dviju kćeri.

Dodala je da je prava Talijanka pa uživa u tjesteninama koje zalije slasnim i kaloričnim umacima.

Komentari (42)
  • što je sad? Sad vam više nije ni lijepa? Samo zato što je bila u Srbiji? Ma kakav smo mi to narod!! Baš me briga gdje je bila, ali da je diva, je!!!

    25. 1. 2013,   19:43
  • prelijepa je

    25. 1. 2013,   18:40
  • nije to nimalo naškodilo njenoj ljepoti..... meni osobno ,jedna od ljepših glumica ;))

    25. 1. 2013,   18:55