Obavijesti

Show

Komentari 54

Belucci zaljubljena u Hrvatsku: Rado bih papala sve vaše ribice

Belucci zaljubljena u Hrvatsku: Rado bih papala sve vaše ribice
4

Koncertom na Murteru zabavila je obožavatelje, a onda je odlučila ostati na našoj obali. Unajmila je brod i otišla na Kornate...

VIDEO

Volim Hrvatsku, naravno, sviđa mi se ovdje, pa tko ne bi volio ovako divnu zemlju, rekla je za 24sata Niki Belluci (36).  Mađarska DJ-ica u petak navečer nastupila je na “Murterskom litu” u uvali Čigrađa. Belucci je nekoliko dana odsjela na Murteru, gdje je dane provela kupajući se, partijajući i uživajući u prirodi. 

- Nakon koncerta u Murteru, tamo sam provela dva dana i uživala, a sad sam u šibenskom resortu. Ovdje sam s kćerkicom i dvije prijateljice, dane provodimo plivajući u Jadranskome moru i uživamo u svakom trenutku. Navečer smo otišli na večeru, bilo nam je jako ukusno - rekla nam je Niki. Istaknula je kako su ljudi u Hrvatskoj jako ljubazni i nasmiješeni te da su konobari bili pristupačni i pomogli joj u ponudi hrvatskih delicija.

- Inače ne jedem meso pa nisam probala nikakve mesne specijalitete, ali sam probala ribu. Ovdje je jako svježa i mislim da je to najbolja. Volim jesti ribe iz vašega mora - pohvalila se DJ-ica. Probala je i hobotnicu, ali objašnjava kako joj se ona nije toliko svidjela kao riba. Iako se nakon koncerta željela opustiti na našoj obali, Belluci je bez problema pozirala s fanovima koji su je zaustavljali na ulici.

- Nije mi bio problem nabaciti selfie s obožavateljima - kaže Niki. No ono što je ovaj odmor posebno obilježio Belluci je to što je od previše “partijanja” zaboravila pokupiti stvari iz apartmana u kojem je odsjela na Murteru, pa ju je zaposlenik turističke agencije 'Srce Dalmacije' odlučio potražiti putem društvenih mreža. 

- Ako netko vidi Niki Belucci, recite joj neka dođe u apartman po stvari jer nam dolaze drugi gosti - napisao je Marko Lepur na javnoj grupi na Facebooku “Murterska oglasna ploča”. Potraga za Belucci nije trajala dugo, a brojni korisnici društvenih mreža komentirali su kako “slavni uvijek zakompliciraju život”. Lepur nam je otkrio da je mislio da će Belluci nakon dana odmora otići za Mađarsku, ali je odlučila ostati.

- Na kraju su unajmile brod sa skiperom do Kornata - objašnjava i dodaje kako ju je zatim tražio po rivi da mu ostavi ključ od apartmana. U međuvremenu je pronašao dodatni ključ od apartmana i dobio njezin broj telefona. 

- Kad sam ušao u apartman u kojem je Niki bila, sve je bilo uredno i čisto. Nazvao sam je i javila mi se iz trećeg puta. Ispričavala mi se i rekla da joj je jako žao, a zatim sam, po njezinim uputstvima, spakirao stvari u različite kofere i stavio ih u auto jer je u apartmanu bio ključ od auta. Kad su se vratili, smjestili smo ih u drugi apartman - rekao je vlasnik apartmana na Murteru.

Nikki ovo nije bio prvi posjet Hrvatskoj. Dalmatinsku obalu nije upoznala tek svirajući na Murteru, Zrću i sličnim party adresama, nego je u djetinjstvu ljetovala s roditeljima na našoj obali. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a
Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama