Obavijesti

Show

Komentari 14

Ben Affleck ljubi Playboyjevog modela: Ostavio producenticu?

Ben Affleck ljubi Playboyjevog modela: Ostavio producenticu?
18

Shaunu Sexton je Playboy proglasio Miss svibnja 2018., a za taj časopis je odradila nekoliko snimanja. Osim što je model, Sexton radi sa životinjama kao veterinarski tehničar i ističe da voli rad pod pritiskom

VIDEO

Glumac Ben Affleck prošlog tjedna je proslavio 46. rođendan, a na njegovoj zabavi nije bilo djevojke, televizijske producentice Lindsay Shookus (37). Kako tvrdi britanski Daily Mail, par je prekinuo i Afflecku nije trebalo dugo da se oporavi od 'sloma' veze koja je trajala nešto više od godinu dana. 

Glumac je viđen prošlog četvrtka, dan nakon rođendana na večeri s Playboyjevim modelom Shaunom Sexton (22). Affleck i Sexton se uživali skupa u restoranu u kalifornijskom gradu Malibuu, a njegovi prijatelji su rekli kako je bila riječ o prvom spoju. Glumac je u srijedu slavio rođendan s kćerima Violet (12), Seraphine (9) i sinom Samom (6) koje ima iz braka s kolegicom Jennifer Garner (46). 

Oscars 2013 - Vanity Fair Party

Prema pisanju Daily Maila, Ben i Lindsay se nisu vidjeli od srpnja ove godine kada su bili u Portoriku zbog snimanja filma 'The Last Thing He Wanted'. Njezini prijatelji tvrde da je par prekinuo i kako je to logično s obzirom da glumac ide na večere s Playboyjevim modelom. Lindsay je nakon vijesti o prekidu obrisala svoj profil na društvenoj mreži. 

 

Get in loser we’re going shopping.

A post shared by shauna sexton (@shaunasexton_) on

Shaunu je Playboy proglasio Miss svibnja 2018., a za taj časopis je odradila nekoliko snimanja. Osim što je model, Sexton radi sa životinjama kao veterinarski tehničar. 

- Počela sam se time baviti kao 16-godišnjakinja. Nakon što sam doživjela prvo iskustvo operacije životinje, shvatila sam da je rad pod pritiskom za mene. Sviđa mi se jer se sve treba odvijati brzo i za mene to je to intrigantno. Najbolji dio tog posla su mi operacije - ispričala je svojedobno Shauna za Playboy. Tada je otkrila i kako nije u vezi te da je 'jako slobodna' i traži nekog sa 'čvrstom glavom na ramenima'. 

- Želim nekog tko može raditi kompromise, no neće sebe prodati zbog toga. Cijenim ljude koji su najvjernije verzije sebe i brutalno su iskreni o tome tko su - istaknuo je Playboyjev model. 

 

RIJEŠITE KVIZ: Otkrijte koliko ste zapravo pametni.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Baš kao u 'Sirovim strastima': Stankica iz 'Savršenog' snimila poznate kadrove kultnog filma
'IZAZOVNO I PRKOSNO'

Baš kao u 'Sirovim strastima': Stankica iz 'Savršenog' snimila poznate kadrove kultnog filma

Dizajnerica iz Banja luke pohvalila se videom na društvenim mrežama u kojem sjedi na stolcu i zavodljivo prebacuje nogu preko noge