Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Benicio Del Toro brani Deppa: Amber manipulira i uvrnuta je

None Foto: Camilla Morandi/Milestone Media/PIXSELL/IPA/PIXSELL

Strasti oko brutalnog prekida Amber Heard i Johnnyja Deppa ne jenjavaju. Nakon brojnih iskaza Amberinih prijatelja, javio se i Johnyjev kolege koji tvrdi da Amber manipulira javnost

Amber Heard (29) na sudu navodno želi zatražiti doživotnu zabranu pristupa Johnnyju Deppu (52) te neće tražiti alimentaciju od 50.000 dolara, kako se ranije šuškalo. 

Dok javnost i dalje ne zna pravu istinu iza njihova prekida, medijima se obraćaju prijatelje jedne i druge strane. Amberini bliski prijatelji tvrde da je Depp opasan muškarac koji je znao ozbiljno premlatiti, a Johnnyjev kolega Benicio Del Toro tvrdi da je Amber 'uvrnuta'. 

- Sve što znam je da ona izaziva puno problema, zvuči kao manipulatorica. Ima nešto uvrnuto u toj djevojci, ali ne znam detalje - izjavio je Toro, koji je s Deppom glumio u filmu 'Strah i trepet u Las Vegasu'. 

File photo of cast member Johnny Depp and his actress wife Amber Heard arrive for the premiere of the British film "Black Mass" in London | Autor: SUZANNE PLUNKETT Foto: SUZANNE PLUNKETT

Beniciju je sumnjivo to što je Heard podnijela papire za rastavu samo dva dana nakon smrti glumčeve majke. Glumac je kazao da je Deppa i Amber vidio nekoliko tjedana ranije na večeri i ništa se čudno nije događalo. 

- On je jako jako smiren, drag, brižan i pametan tip - kazao je Benicio u intervjuu za New York Daily News. 

Johnnyjev odvjetnik, pak, kaže da, iako Amber iznosti teške optužbe o zlostavljanju u javnost, pred sudom se za sada odbija pojaviti. 

- Vrijeme je da konačno sve optužbe za nasilničko ponašanje ponovi pred sudom, i to pod zakletvom, ali ona to izbjegava. Radije diže galamu u medijima - rekao je ljutiti odvjetnik. 

Heard svoj nedolazak na ročište opravdava službenim putovanjem. 

Komentari (14)
  • Voljela bih da je ovaj u pravu i da Deep nije kriv za optužbe.

    12. 6. 2016,   00:05
  • Krasnu si je kashu zakuhao razmisljajuci donjom glavom.

    12. 6. 2016,   08:51
  • i meni se čini, ali mi ga nije žao...imao je finu obitelj...

    11. 6. 2016,   22:19