Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Beyonce je pokupila skoro sve nagrade na MTV-jevoj dodjeli

None Foto: LUCAS JACKSON/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL 7

Beyonce je zamalo 'srušila' Madison Square Garden nastupom u kojem je spojila pet pjesma s albuma "Lemonade" posvećenih izdaji, osveti, ženskoj snazi i dobila dugotrajne ovacije

Beyonce (34) je dominirala dodjelom MTV-jevih glazbenih nagrada (VMA) u nedjelju navečer u New Yorku s osam osvojenih nagrada, uključujući najvažniju - video godine.

U noći u kojoj su vladale žene, Britney Spears (34) vratila se nakon VMA pozornicu nakon deset godina, a Rihanna (28) je dobila nagradu Michael Jackson Video Vanguard.

Beyonce je zamalo 'srušila' Madison Square Garden nastupom u kojem je spojila pet pjesma s albuma "Lemonade" posvećenih izdaji, osveti, ženskoj snazi i dobila dugotrajne ovacije. Njezin nastup najavljen je samo tri sata prije početka svečanosti. Na crvenih tepih stigla je s majkama trojice afroameričkih muškaraca koje je ubila policije u posljednje dvije godine. 

Njezin politički nabijen video "Formation" pobijedio je Adelin povratnički singl "Hello," Drakeov "Hotline Bling", "Sorry" Justina Biebera i "Famous" Kanye Westa.

Također je osvojila nagrade za najbolji ženski video, za koreografiju, montažu i nagrade u kategorijama u kojima glasaju gledatelji.

Rekorder MTV-ja ipak je ostao Peter Gabriel koji je za svoj "Sledgehammer" prije trideset godina osvojio deset nagrada.

Cijeli popis dobitnika pogledajte OVDJE.

Komentari (19)
  • Ova sve sta takne pretvori se u zlato a ja sta taknem u drek....

    29. 8. 2016,   10:52
  • nije mi bAŠ SIMPA

    29. 8. 2016,   12:45
  • a pa neka je ,lijepo je ubrati plodove svog napornog rada,a ona zbilja radi i trudi se oko svoje karijere i nastupa i neka je osvojila

    29. 8. 2016,   11:35