Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Beyonce za svoje obožavatelje kupila boce vode i 200 pizza

None Foto: Pixsell

Američka pjevačica, koja u Londonu snima koncert 'A night with Beyonce', naručila je više od 200 pizza za vjerne obožavatelje koji su je čekali od jutarnjih sati

Beyonce (29) je još jednom pokazala velikodušnost prema svojim obožavateljima. Pjevačica trenutačno u Londonu snima posebni koncert nazvan "A night with Beyonce", koji će se krajem godine prikazati na britanskom ITV-u. Iako je lokacija snimanja bila tajna, obožavatelji su je ipak otkrili i od ranih jutarnjih sati čekali u redovima ne bi li si osigurali što bolja mjesta na koncertu.

Kada je Beyonce stigla, bila je ugodno iznenađena što je nekoliko stotina obožavatelja otkrilo lokaciju koncerta. Odlučila je nagraditi njihovu vjernost te naručila više od 200 pizza i na stotine boca vode.

Beyonce nije jedina koja je ovaj tjedan počastila svoje obožavatelje. Naime, zvijezda Harryja Pottera Tom Felton isto je učinio u New Yorku za vjerne poklonike koji su čekali premijeru posljednjeg dijela Harryja Pottera.

Komentari (7)
  • jedan od razloga zaš mi se sviđa ova ženska je taj kaj uz njeno ime se ne vežu nikakvi skandali, nikakve sex snimke, alkoholizam, droga...ona ima svoju muziku i to je to. meni čist dovoljno

    15. 7. 2011,   15:37
  • Jedna od rijetkih slavnih koja zasluzuje sav novac i slavu koju ima. Svaka cast Beyonce :)

    15. 7. 2011,   17:05
  • prije mj.dana ovo je uradila Lady Gaga..

    15. 7. 2011,   17:51