Obavijesti

Show

Komentari 28

Beyonce 'zablistala' u zlatnoj haljini, istaknula joj je obline...

Beyonce 'zablistala' u zlatnoj haljini, istaknula joj je obline...
16

Pridružio joj se i suprug Jay-Z, a Beyonce je na Instagramu objavila nekoliko fotografija s događaja. Osim Beyonce i Jaya, na gala večeri su bile zvijezde poput Oprah Winfrey, Kelly Rowland....

VIDEO

Američka pjevačica Beyonce (38) posljednjih se godina sve rjeđe viđa u javnosti, međutim, kada se pojavi, sva pažnja usmjerena je na njezin modni odabir. Tako je u subotu na otvaranju studija redatelja Tylera Perryja (50) u Atlanti, kada se pripijenoj, šljokičastoj zlatnožutoj haljini s potpisom Yousefa Al Jasmija kojom je naglasila svoju figuru pješčanog sata.

POGLDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:21

Glamurozni je izgled upotpunila visećim naušnicama s potpisom Anabele Chan te sandale s potpeticom. Kosu je zalizala u dugu pletenicu, a od šminke se isticao samo crveni ruž. Na gala večeri joj se pridružio i suprug Jay-Z (49), a Beyonce je na Instagramu objavila nekoliko fotografija s događaja.

Osim Beyonce i Jaya, na gala večeri su bile zvijezde poput Oprah Winfrey (65), Kelly Rowland (38) i Terrencea Howarda (50).

Inače, nedavno je otac pjevačice, poduzetnik Mathew Knowles (67), ispričao o svojem raku dojke, zbog čega je Beyonce shrvana. Rak dojke u 99 posto slučajeva javlja se kod žena, a u muškaraca je vrlo rijedak. Međutim, nije nemoguć. Naime, poduzetnik i njegova bivša supruga Tina Knowles (65) mnogo su puta viđeni kako zajedno bodre Beyonce na njenim nastupima. Pjevačica je također mnogo puta rekla koliko im je svima važna obiteljska podrška, a Mathew je mnogo puta rekao da u potpunosti podupire svoju kćer.

-  Mislim da je ljepota njene kreativnosti i ono što je čini posebnom, a to je da se svi mogu poistovjetiti s njom. Svi smo mi nekada bili razočarani i prošli smo kroz proces žalovanja, ljutnje i razočaranja, a nakon toga i prihvaćanja oprosta - ispričao je.

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...