Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Bez menadžera: Kod nas svi samo ciljaju na brzu zaradu

None Foto: Igor Kralj/Pixsell 3

S bivšom članicom grupe Nikol Bulat Feminemke se nisu pomirile. No, na promociju albuma nekadašnjim kolegicama podršku je ipak došla pružiti Ivana Marić....

Promocija reizdanja posljednjeg albuma 'Baš mi je dobro' grupe Feminem nije obilovala brojnom publikom. Međutim, članice grupe to nije obeshrabrilo iako su priznale da su najsretnije kad publika u prvim redovima zna sve riječi njihovih pjesama.  Pamela Ramljak (33) za In Magazin ustvrdila je da nije uvijek lako. Osim turbulencija u poslu tu su i turbulencije u životu. To sve ostavilo je utjecaja na njoj. Djevojke su promijenile nekoliko menadžera u grupi, a danas sve same obavljaju. Neda Parmać (25) izjavila je da u Hrvatskoj postoje samo lešinari koji žele brzu zaradu. 

S bivšom članicom grupe Nikol Bulat nisu se pomirile. Ipak, sada su u dobrim odnosima s Ivanom Marić koja ih je došla podržati na promociji. Feminemke su se našalile na račun ljubavi. Pamela je priznala da postoje razdoblja kad je 'suša'. Neda se na to nadovezala te rekla  da se ona u takvim situacijama snalazi kako zna i umije koliko god to grozno zvučalo.

Komentari (8)
  • je,tako je to u hrvatskoj,svi bi tili priko noći okrenit lovu. . .

    27. 1. 2011,   13:18
  • ŠKRTE SU !!! DA !!! ŠKRTE KO VRAG !!! SAMO DAJ, DAJ DAJ !!! VREĆU KROMPIRA NEBI NIKOME DALI !!!!

    27. 1. 2011,   14:12
  • za godinu dana ce opet traziti novu clanicu, a ovu Niku ce izbaciti... Pameli i Nedi nitko ne odgovara. Sto se tice pjevanja jedina pjesma koja im valja je LAKO JE SVE.

    27. 1. 2011,   15:38