Obavijesti

Show

Komentari 35

Bez potrebe: Zvijezde koje su si botoksom skoro uništile lica

Bez potrebe: Zvijezde koje su si botoksom skoro uništile lica
1

Iako holivudske zvijezde sve manje posežu za botoksom, neki su s njime toliko pretjerali u prošlosti da su im lica potpuno izobličila pa su jedva sličili sami na sebe

VIDEO

Sharon Osbourne

2014 CBS Upfront - New York

- Mislim da je botoks najbolje stvar proizašla iz kozmetičke kirurgije - rekla je jednom Sharon Osbourne (64). Stručnjaci se slažu da je Sharon u jednom periodu pretjerala. Sharon nije dugo bila na 'botoksiranju' stoga joj se vratila ekspresija lica. 

Nicole Kidman

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
67th Cannes Film Festival - Grace of Monaco Photocall

Iako joj se lice često mijenja, glumica nije nikada priznala da se pomlađivala kod estetskog kirurga. 

- Jednom sam probala botoks, na žalost, ali sam prestala i sada mogu napokon ponovno micati licem - rekla je Kidman (49) još 2013. godine. Nicole kaže da ima besprijekornu kožu jer se kloni sunca, ne puši i uvijek sa sobom ima kremu za sunčanje. 

Daryl Hannah

Glumica koje je svoju karijeru okrunila mnogim kultnim ulogama, nakon duže pauze pojavila se u Tarantinovom 'Kill Billu'. Iako su svi hvalili njenu besprijekornu glumu, Daryl (56) je naišla na kritike zbog izobličenog lica. Stručnjaci smatraju da se Hannah nepotrebno 'zatezala' te si je stavljala filere u obraze i usne. 

Meg Ryan

63rd Cannes Film Festival - Countdown to Zero Photocall

U vrijeme kada je snimala romantične komedije, Meg (55) je bila ultimativna slatka djevojka iz susjedstva. Krajem devedesetih, Meg si je počela 'raditi' na licu ne bi li zadržala mladolik izgled, no pretjerala je. 'Peglala je' bore i povećala usne, a lice joj se promijenilo do neprepoznatljivosti. Psalo da joj je opsesija estetskom kirurgijom uništila karijeru. 

Lara Flynn Boyle

REUTERS/PIXSELL

Zbog nove sezone kultnog Twin Peaksa, mnogi su se prisjetili prekrasne Lare (47) koja je glumila Donnu. Nakon što se borila s anoreksijom krajem devedesetih, Lara si je botoksom i ostalim operacijama gotovo unakazila lice. Navodno je pretjerivala jer se smrtno bojala da joj mlađe kolegice ne 'otmu' svaku ulogu. 

Melanie Griffith

42nd AFI Lifetime Achievement Award Tribute Gala - Los Angeles

Glumica je nedavno priznala da nije primijetila da je pretjerala s botoksom i drugim estetskim zahvatima sve dok joj drugi nisu počeli govoriti da je više ne prepoznaju. To ju je jako pogodila, pa je otišla kod drugog kriruga i zamolila ga, kaže, da spasi sve što je njegova kolegica tijekom godina zeznula. Griffith (59) je dodala da se nada kako sada izgleda prirodnije. 

Mickey Rourke

Glumac je dokaz da ni muškarci nemaju granicu. I Mickey Rourke (64) s godinama je postao ovisnik o estetskim zahvatima. Mickey Rourke je promijenio bradu, povećao donju usnicu i obraze te je lice nekoliko puta zategnuo ekstremnim face liftingom i botoksom. 

Madonna

56th Annual Grammy Awards - Arrivals - Los Angeles

Iako se približava 60. godini, pop diva i dalje nema boru na licu. No izgleda umorno i natečeno što je znak, kažu stručnjaci, nekoliko loše napravljeni operacije i pretjeranog ubrizgavanja botoksa. O estetskim korekcijama, Madonna nikada nije htjela pričati. 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?
13. PITANJE

Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?

Ivana Dakić se prije desetak godina natjecala u 'Potjeri', a sad se okušala i u kvizu 'Tko želi biti Milijunaš'