Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Bez prstena na ruci: Jada i Will Smith ipak imaju otvoreni brak

None Foto: PA/Pixsell 4

Moj mužić ima svu slobodu ovoga svijeta ako se nakon toga može pogledati u ogledalo i suočiti sam sa sobom, kazala je nedavno Jada Pinkett Smith

Godinama Hollywoodom kruže glasine da glumac Will Smith (46) i njegova supruga Jada Pinkett Smith (43) imaju otvoreni brak. Par se zbog poslovnih obveza nije vidio već 84 dana, a Will u međuvremenu tulumari s manekenkama bez prstena na ruci.

- Moj mužić ima svu slobodu ovoga svijeta ako se nakon toga može pogledati u ogledalo i suočiti sam sa sobom - rekla je jednom Jada.

Prijatelji tvrde da zbog toga što smiju 'švrljati' naokolo imaju uspješan brak u kojem su dobili kćer Willow Camille (14) i sina Jadena (16).

Komentari (17)
  • Nikad ne bih pristala na otvoreni brak niti ću,to nije ljubav.

    22. 6. 2015,   20:20
  • Bas cudno to u Hollywoodu.

    22. 6. 2015,   20:27
  • Ok...lijepo imaju otvoren brak...jos da ubace i svinganje kao sexy dodatak...bit će materijala za novinare...a kaj se tice njene izjave...svaki covjek je rođen slobodan...sam izabere biti u braku...ali neki nisu za to i bilo bi lijepo da si to priznaju...da je to njoj ok..nebi izjavila ovako nesto...Willu je super samo kakve veze ima dali nosi/ e prsten...to ne utjece apsolutno na nista

    23. 6. 2015,   01:38