Obavijesti

Show

Komentari 9

Bez toga ne bi uspjeli: Pink 17 godina ide na bračne terapije

Bez toga ne bi uspjeli: Pink 17 godina ide na bračne terapije
16

Carey i ja smo 13 godina u braku, a gotovo 17 na terapiji za parove. Toliko smo otprilike i zajedno te, realno, to je razlog zašto smo još uvijek skupa, ispričala je pjevačica

VIDEO

Pjevačica Pink (39), pravim imenom Alecia Beth Moore, ide na bračno savjetovanje dulje no što je u braku. Sa suprugom, profesionalnim motoristom Careyjem Hartom (43), s kojim ima dvoje djece, brak je sklopila 2006. godine, a već 17 godina idu terapeutu. Svoju privatnu sreću, kaže pjevačica, duguje isključivo tome.

U novom intervjuu, piše Scary Mommy portal, pankerica i rock zvijezda otvoreno priča o seansama, nedostatku seksa u braku, godinu dana koje je provela odvojena od supruga i drugim vrlo intimnim stvarima.

- Najvažnije je razgovarati o mentalnom zdravlju i međusobnim odnosima. Carey i ja smo 13 godina u braku, a gotovo 17 na terapiji za parove. Toliko smo otprilike i zajedno te, realno, to je razlog zašto smo još uvijek skupa - rekla je u intervjuu za Today Show Carsona Dalyja (45).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Godine 2008. su se i razišli, a težina prekida je utjecala na to da Pink objavi odlučan album 'Funhouse'. Upravo zahvaljujući terapiji uskoro su shvatili kako ne mogu, i ne žele, biti jedno bez drugoga.

Dvije godine kasnije, 2010., Pink je rodila njihovu kći Willow Sage, a 2016. sina Jamesona Moona.

- Terapija je pomogla da usmjerimo našu ljubav. Oboje dolazimo iz raspadnutih obitelji, nemamo neke uzore iz djetinjstva i kalupe kojima smo se mogli prilagoditi. Još uz to živimo sasvim lud život, prepun turneja, snimana i putovanja. Za nas nije bilo knjige savjeta kako uspjeti - rekla je Pink koja je naglasila kako je na terapiji shvatila i da 'previše razmišlja i preispituje stvari oko sebe te je naučila kako oko sebe zadržati prave ljude, one koje želim oko sebe'.

Pink je već bila brutalno iskrena oko toga da u braku postoje periodi kada nema napetosti niti seksa. 



- Bude fantastično, a onda se odjedanput okrenete oko sebe i shvatite da se niste seksali godinu dana. Onda sve preispitujete, želi li on vas, želite li vi njega, što se tu zbiva, je li ovo kraj svega. I tu opet treba puno raditi na sebi, a mi smo i to uz pomoć terapeuta. Ono što definitivno mogu zaključiti jest da je monogamija rad, i to težak rad, ali se isplati - izjavila je Pink koja je prošle godine proglašena najljepšom poznatom osobom prema izboru magazina People. 

Obožavatelji su joj odmah čestitali na hrabrosti da takve stvari dijeli s javnošću.

Pink kaže i kako ju suprug uvijek prati na turnejama, a imaju i neke dogovorene rituale kojih se uvijek drže. Primjerice svakih nekoliko dana imaju obrok za cijelu četveročlanu obitelj tijekom koje ih nitko ne smije smetati, a imaju i neka 'intimna' pravila kojima održavaju strast u braku čak i tijekom naporne turneje.

NITKO IM NE MOŽE ODOLJETI: Žene rođene u ovim horoskopskim znakovima su najveće zavodnice

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju