Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Bieber i Hailey se vjenčali bez predbračnog: Nije im potreban

None Foto: Instagram 6

Justin i Hailey su tada kontaktirali odvjetnike zbog predbračnog ugovora, ali nije bilo moguće da se toliko brzo sastavi i potpiše. Zatim se par ipak odlučio vjenčati bez njega

Iako su unajmili odvjetnike i pregovarali oko predbračnog ugovora, pjevač Justin Bieber (24) i manekenka Hailey Baldwin (21) ipak su se vjenčali bez njega, ali su iz nekog razloga lagali o tome. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Par se vjenčao prošlog mjeseca u New Yorku, istog dana kada su dobili i dozvolu za brak. Svjedok vjenčanja je Justinov prijatelj Josh Mehl. Justin i Hailey su tada kontaktirali odvjetnike zbog predbračnog ugovora, ali nije bilo moguće da se toliko brzo sastavi i potpiše. Zatim se par ipak odlučio vjenčati bez njega.

Foto: Instagram/orijent

Naime, Justin je rekao da je toliko zaljubljen da ne vidi potrebu za predbračnim ugovorom iako je iznimno bogat. Njegova se imovina procjenjuje na 265 milijuna dolara (oko 1.6 milijardi kuna). Haileyjino bogatstvo navodno ima vrijednost šest milijuna dolara (oko 30 milijuna kuna). 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Par i dalje planira imali formalnu ceremoniju za obitelj i prijatelje, ali tada neće izreći zavjete jer su to već napravili. 

Pjevač svojoj odabranici pravi ljubavne, romantične geste. Sredinom rujna je iznenadio prolaznike u Londonu gdje joj je pjevao pred Buckinghamskom palačom. Sjeo kraj fontane i zasvirao gitaru, a obožavatelji su mu dijelili brojne crteže kao 'nagradu'. 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Komentari (14)
  • Mozda on njoj trenutno meće ali ga je ona njemu metnula... Upamtite ovaj komentar za par godina kad se rastanu

    2. 10. 2018,   21:36
  • Bieber, e jel ti zabiberila....

    3. 10. 2018,   00:12
  • Na*ebat ce mali

    2. 10. 2018,   23:17