Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Bieber i zaručnica plakali zbog knjige: Brani seks prije braka

None Foto: GOTPAP/Press Association/PIXSELL 19

Pjevač je objasnio da je razlog njegovog i Haileyinog plakanja knjiga 'Značenje braka: Suočavanje sa složenošću obvezivanja pomoću božje mudrosti' američkog teologa Timothyja Kellera

Imate dobro i loše dane. Ova je knjiga razlog što smo plakali. Nije stvarno ako nemate nimalo loših dana, objasnio je Justin Bieber (24) za američki TMZ zašto su u utorak on i zaručnica Hailey Baldwin (21) plakali. Par se vozio na biciklima kroz park u New Yorku kada su pjevaču proradile emocije. 

Foto: YouTube screenshot

Prekinuli su vožnju, a manekenka je tješila Justina. Kada su se pjevaču slegle emocije, otišli su u restoran gdje je Hailey zaplakala. Tada je ponovno Bieber postao emotivan i nakon nekog vremena par je izašao na ulicu crvenih očiju. 

Foto: YouTube screenshot

Bieber je objasnio da je razlog njegovog i Haileyinog plakanja knjiga 'Značenje braka: Suočavanje sa složenošću obvezivanja pomoću božje mudrosti' američkog teologa Timothyja Kellera (67). Riječ je o konzervativnom, kršćanskom priručniku koji parove savjetuje o vezama što je očito potrebno Justinu i njegovoj dragoj. 

Hailey Baldwin and Justin Bieber sighting - New York | Autor: GOTPAP/Press Association/PIXSELL Foto: GOTPAP/Press Association/PIXSELL

Keller definira brak kao odnos između muškarca i žene, zabranjuje seks prije braka i ističe da žene moraju biti podčinjene muškarcima. Teolog kaže da se za dobar brak čovjek mora posvetiti svom odnosu s Bogom. 

Foto: Harry Uzoka/Instagram

- Rezultat je vizija braka koja je osvježavajuće iskrena i nesentimentalna, ali i puna nade i predivna - tvrdi Keller. Njegova knjiga je jedna od najprodavanijih u kategoriji kršćanskog savjetovanja. 

Foto: Harry Uzoka/Instagram

Justin i Hailey su nerazdvojni otkad su se pomirili krajem svibnja. Pjevač i manekenka su se zaljubili opet nakon što je Bieber po tko zna koji put prekinuo s glazbenicom i glumicom Selenom Gomez (25). 

Foto: Harry Uzoka/Instagram

VIDI OVO: 7 najpoznatijih plus size modela na svijetu.

Komentari (31)