Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Bieber nema dobro mišljenje o svojoj bivšoj djevojci Kendall

None Foto: YouTube 5

'Misli li Justin da sam cool' upitala je Kendall, na što je Hailey kroz smijeh odgovorila 'naravno'. Zatim je muškarac koji je sjedio na zadnjem sjedištu s detektorom rekao 'to je laž'

Manekenka Hailey Baldwin (21) sjela je u automobil s Kendall Jenner (22) te je odgovarala na njezina pitanja dok je bila priključena na detektor laži. 

Dok s većinom pitanja nije bilo nikakvih problema, na jednom je Hailey ipak 'zapela'. Kada joj je Kendall postavila pitanje vezano za njezinog supruga Justina Biebera (24), Hailey se nije ustručavala slagati kolegici. 

Foto: YouTube

- Misli li Justin da sam cool - upitala je Kendall, na što je Hailey kroz smijeh odgovorila 'naravno'. 

Zatim je uslijedila tišina nakon koje je muškarac koji je sjedio na zadnjem sjedištu s detektorom rekao 'to je laž'. Na to su se obje manekenke glasno smijale. 

Foto: YouTube

Prije četiri godine se pričalo da je Justin u vezi s Kendall nakon što su se ljubili i grlili na rođendanskoj zabavi modnog dizajnera Riccarda Tiscija (44). Prema pisanju stranih portala, zajedno su napustili tulum držeći se za ruke.

Njihova romansa navodno nije uspjela zbog manekenkinog prijateljstva s njegovom bivšom djevojkom, pjevačicom Selenom Gomez (26) zbog koje je Justin nedavno zaplakao. 

American Music Awards - Justin Bieber and Selena Gomez | Autor: Hubert Boesl/DPA/PIXSELL Foto: Hubert Boesl/DPA/PIXSELL

Pjevačica je imala emocionalni slom, a Justin je to loše podnio. Snimljen je kako plače zbog Selene u automobilu kojeg je vozila njegova sadašnja supruga.

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći YouTube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte YouTube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih YouTube zvijezda.

Navala za kartama je ogromna, pa požuri i kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što se rasprodaju!

 

Komentari (9)
  • ova baldwin je nula bodova. uopće ne kužim famu oko nje

    18. 10. 2018,   08:54
  • zanimljiv članak

    18. 10. 2018,   08:17
  • Prostitutke

    18. 10. 2018,   08:58