Obavijesti

Show

Komentari 13

Bieber se pohvalio raskošnim domom vrijednim 56 mil. kuna

Bieber se pohvalio raskošnim domom vrijednim 56 mil. kuna
20

Njegovi su pratitelji na društvenoj mreži hvalili kako im dom izgleda raskošno i izvanredno. Tako je pokazao veliki dnevni boravak, blagovaonicu, kuhinju, hodnik, stepenice

VIDEO

Pjevač Justin Bieber (25) i njegova odabranica, manekenka Hailey Bieber (22) nedavno su imali tajnu ceremoniju vjenčanja na kojoj su bili samo njih dvoje. Nakon ceremonije, organizirali su još jedno slavlje za širu obitelj i prijatelje na kojem su razmijenili zavjete.

Pokretanje videa...

01:46

Par se prvi put vjenčao u rujnu prošle godine u New Yorku, a prije druge ceremonije Justin je svoju dragu raznježio objavama na društvenim mrežama. Par se, inače, poznaje od 2009., a pjevač je objavio njihove stare fotografije kad ih je upoznao Haileyjin otac Stephen Baldwin (53).

Sada se na društvenim mrežama pohvalio fotografijama njihovog doma koji vrijedi 56 milijuna kuna. Njegovi su pratitelji hvalili kako im dom izgleda raskošno i izvanredno. Tako je pokazao veliki dnevni boravak, blagovaonicu, kuhinju, hodnik, stepenice... Fotografije su ubrzo skupile više od milijun lajkova. 

Justin je nedavno u prodaju stavio svoju kuću u Engleskoj i to za 33,2 milijuna kuna. U toj je luksuznoj nekretnini kanadska zvijezda boravila 2016. godine kad je tijekom svjetske turneje nastupao u Manchester Areni. Ima dva hektara okućnice, ali i vlastiti helidrom. Vila je prvotno bila namijenjena kao 'sklonište', odnosno prostor u kojem će Bieber pronaći mir kako bi mogao bezbrižno raditi na novim pjesmama. Nekretnina je modernog dizajna sa prozorima od poda do stropa iz kojih se pogled proteže na prekrasno dvorište.

Svjetska zvijezda postao je prije deset godina kad je snimio pjesme poput 'Baby' i 'One Less Lonely Girl'. Bio je najveća teen zvijezda za kojim su ludjele obožavateljice diljem svijeta i lijepile njegove postere po zidovima. Međutim, Justinu je slava donijela i loših stvari. Do svoje 19. godine bio je ovisan o teškim drogama, podijelio je pjevač na društvenim mrežama.

Kad mu je bilo 20, kaže, napravio je sve moguće pogreške koje je mogao. Od najvoljenijeg celebrityja na svijetu postao je jedan od omraženijih. Još teže se, kaže, nosio s milijunima na bankovnom računu kojima je mogao kupiti što god je poželio. 

Jedno vrijeme, priznaje, užasno je tretirao žene. Zlostavljao ih je i bio bijesan. Prestao je komunicirati sa svima koji su ga voljeli. Ipak, Justin se promijenio otkako je u braku s manekenkom Hailey Baldwin (22). 

- Sad sam u najboljem razdoblju svog života - u braku, koji je nevjerojatna nova obveza. Naučiš se strpljenju, povjerenju, odanosti, ljubaznosti... Svim stvarima koje te čine dobrim čovjekom - zaključio je Bieber. 

POGLEDAJTE FOTOGALERIJU:

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

09:31

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...
ZNA PRIVUĆI PAŽNJU

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...

Fani je velika ljubiteljica skupocjene odjeće i modnih dodataka. Svaki svoj stajling pomno bira, a nerijetko poseže za komadima koji ističu njezin stas

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti
Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €
PRIVUKLA POGLEDE

Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €

Željko i Fani su na glasanje stigli u elegantnim modnim kombinacijama, a ona je nosila i dizajnersku torbicu