Obavijesti

Show

Komentari 51

Bieberova draga (21) maže se krvlju: Želi vječno biti mlada...

Bieberova draga (21) maže se krvlju: Želi vječno biti mlada...
18

Kada ljudima objašnjavam što koristim, misle da sam luda, rekla je manekenka koja za kremu s krvlju plaća oko 8800 kuna. Tvrdi da su takvi proizvodi postali pravi hit među ženama

VIDEO

Manekenka Hailey Baldwin (21) i Justin Bieber (24) vjenčali su se prošlog tjedna u New Yorku pred sucom, a uskoro će imati i veliko svadbeno slavlje. Dok njihove fanove zanimaju detalji ceremonije, Hailey je za američki PopSugar otkrila kakve proizvode za uljepšavanje koristi. Među njima je i krema za lice čija je cijena 1400 dolara (oko 8800 kuna) u koju se ubrizgava manekenkina krv. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

new face of @bareminerals 🧡 #cleanbeauty #powerofgood

A post shared by Hailey Baldwin (@haileybaldwin) on

- Volim tu čudnu kremu od krvi. Fascinantna mi je i djeluje. Pravi sam štreber i pratim znanost o njezi kože i zdravlju, pa mi je ovo odlično - istaknula je Hailey. Kaže kako su takvi proizvodi postali pravi hit među ženama jer su učinkoviti i usporavaju starenje. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

absolute best friend.

A post shared by Hailey Baldwin (@haileybaldwin) on

- Kada ljudima objašnjavam što koristim, misle da sam luda - rekla je manekenka. Dodala je kako joj liječnici uzmu krv iz ruke, stave ju u stroj koji se vrti i onda razdvoji plazmu od krvi u losion za kožu. Hailey je jedna od brojnih poznatih koji su se 'navukli' na neobične metode uljepšavanja.  

Reality zvijezda Kim Kardashian (37) obožava vampirski tretman lica. Riječ je o postupku tijekom kojeg liječnici iz krvi izdvoje plazmu i potom ju ubrizgavaju u lice. 

Sandra Bullock (54) ima drugačiji 'recept' za ljepotu, a riječ je o kremi protiv hemeroida. Kako tvrde američki mediji, glumica ju koristi za lice kako bi smanjila bore i napuhanost kože oko očiju. 

Sandra Bullock sexually harassed

Katie Holmes (39) za svoj 'mlađahni' izgled upotrebljava proizvod u koji sebi sadrži zmijski otrov. Njegovo ubrizgavanje 'šokira mišiće' i navodno je sličan botoksu te izravna bore i opušta mišiće lica. Koriste ga i glumice Gwyneth Paltrow (45) i Debra Messing (50) te hvale njegovu učinkovitost. 

VIDI OVO! Ove zvijezde ovisne su o plastičnim operacijama.

VIDI OVO! Najslavniji i najsramotniji celerity padovi na pozornici.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja