Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Bieberova mama odobrila brak: 'Hailey je dar za mog Justina'

None Foto: Instagram 7

Dva mjeseca nakon zaruka, sredinom mjeseca rujna, Justin i Hailey su se vjenčali u tajnosti. Sudbonosno 'da' izgovorili su u gradskoj vijećnici u New Yorku, a veliko crkveno vjenčanje trebalo bi se dogoditi ove godine

Ljubavna idila Justina Biebera (24) i njegove odabranice, manekenke Hailey Baldwin (22) već mjesecima puni medijske stupce, a posebno otkako se mladi par u srpnju zaručio, a kasnije svoje zavjete i potvrdio.  

Hailey Baldwin and Justin Bieber sighting - New York | Autor: GOTPAP/Press Association/PIXSELL Foto: GOTPAP/Press Association/PIXSELL

Na zajedničkoj fotografiji koju su objavili pojavio se i komentar Justinove majke Pattie Mallette (43), koja je, po svemu sudeći, zadovoljna sinovim izborom. 

- Pravi si dar - napisala je Pattie, obraćajući se mladoj manekenki i odnedavnoj Justinovoj suprugi. 

Foto: Instagram/orijent

FRIŠKO U VEZI Iznenadili su sve: Vjenčali se Justin Bieber i Hailey Baldwin?

Dva mjeseca nakon zaruka, sredinom mjeseca rujna, Justin i Hailey su se vjenčali u tajnosti. Sudbonosno 'da' izgovorili su u gradskoj vijećnici u New Yorku, a veliko crkveno vjenčanje trebalo bi se dogoditi ove godine. Svjedok vjenčanja je bio Justinov prijatelj Josh Mehl. Justin i Hailey su tada kontaktirali odvjetnike zbog predbračnog ugovora, ali nije bilo moguće da ga se toliko brzo sastavi i potpiše.

Foto: Instagram/orijent

Par se ipak odlučio vjenčati i bez važnog papira. Naime, Justin je rekao da je toliko zaljubljen da ne vidi potrebu za predbračnim ugovorom iako se njegova imovina procjenjuje na oko 1.6 milijardi kuna. Hailey je navodno 'teška' oko 30 milijuna kuna. Justin i Hailey su nerazdvojni otkako su se pomirili krajem svibnja, a ljubav se ponovno probudila nakon što je Bieber po tko zna koji put prekinuo s glazbenicom i glumicom Selenom Gomez (26). 

NINA MARTINA SE PREPOLOVILA, A IRENA JE NEPREPOZNATLJIVA: Kako kandidati 'Života na vagi' izgledaju danas? 

Komentari (3)
  • Nadam se da taj brak neće trajati kao što djetetu traje balon.

    17. 1. 2019,   16:52
  • Bravo za decke

    17. 1. 2019,   17:29
  • tko zna koliko ce mu ovaj brak trajati

    18. 1. 2019,   21:06