Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Bijesni Ivanišević palicom za golf napao fotografa...

None Foto: Story 8

Gorana Ivaniševića traži policija jer je ispred zgrade golf palicom napao fotografa. Potom je navodno razbio svoj auto i plakao kod frizerke

Tjednik Extra, koji je objavio fotografije Gorana Ivaniševića i Vanje Halilović kako izlaze iz zgrade u kojoj su se tajno sastajali, na kioscima je bio u ponedjeljak navečer. Fotoreporter Storyja Boris Beribak istu je večer, oko 18 sati, čekao ispred Goranova stana, u kojem živi s nevjenčanom suprugom Tanjom. Iz stana u središtu Zagreba čula se žestoka svađa. Bijesni Goran izletio je iz zgrade oko 19 sati sa sportskom torbom u ruci, u kojoj je nosio samo najnužnije stvari. Ljutitog tenisača fotograf je htio snimiti kako stavlja torbu u prtljažnik. Ivanišević je uzeo palicu za golf i mahnito počeo razbijati fotoreporterovu opremu. Boris kaže kako je tenisač na njega nasrnuo uz prijetnju "sad ćeš vidjeti svog boga, razbit ću tebe i tvoj auto". Dok mu je razbijao fotoaparat snažnim zamasima palice i dalje je prijetio fotografu da će ga razbiti. Beribak se stoga žurno udaljio jer je situaciju procijenio kao jako opasnu. Vrijednost razbijene opreme je oko 50 tisuća kuna. Fotograf je Gorana za prijetnje, napad i razbijanje opreme prijavio policiji. Kako doznajemo, tenisač je u afektu razbio i svoj automobil. Poslije je otišao u frizerski salon “Renata”, u ulici u kojoj živi, i rasplakao se. Policija je zbog napada htjela razgovarati s Goranom, ali on im je telefonom poručio da će pričati čim se vrati u Hrvatsku. Kći Amber Mariju Tanja i Goran nisu doveli u školu već dva dana. Tanju su susjedi vidjeli kako šeće središtem grada. Ivanišević u Monte Carlu ima stan, tako da je tamo otputovao. Ujutro se trebao pojaviti na konferenciji za novinare u povodu Zagreb Indoorsa, čiji je suorganizator. Ispričao se rekavši da ne može doći. Odbio je HTV-ovim gledateljima komentirati teniski meč u nedjelju.

'JA S GORANOM NISAM NI NA BOK'
Da su Goran i Vanja zajedno počelo se šuškati krajem 2006. Tad je Vanja otišla na policiju tvrdeći da Tanji netko šalje prijeteće poruke u njezino ime. - Ista osoba ili više njih proširile su trač da sam Goranova ljubavnica. Ti isti su lansirali vijest da uhodim Tanju i šaljem joj poruke. Goran i ja nikad si nismo pružili ruku i predstavili se. Nismo čak ni na bok - izjavila je Vanja.

SVJETSKI MEDIJI SE RASPISALI O GORANOVOM NAPADU
Gotovo sve veće medijske agencije u svijetu prenijele su vijest o tome kako je bivši osvajač Wimbledona napao fotografa golf palicom. Stranci prenose kako je Ivanišević fotografa Borisa Beribaka napao i razbio mu skupu fotografsku opremu nakon što je procurila priča o njegovoj aferi s Vanjom Halilović. Dodaju i kako je tenisač već razgovarao s policijom te da će se o podizanju optužnice odlučiti tek kada se on vrati u Hrvatsku iz Monte Carla. Navodi se i kako je Ivanišević pristao na policijsko ispitivanje po povratku u Zagreb.

Komentari (105)
  • Sam si je kriv!! Mogla je to biti neka druga, a ne Halilovićka, dakle u njemu je problem, jer on je taj koji doma ima ženu i djecu i to mu nije bilo sveto!! Zašto nije mislio na svoj brak i obitelj? Jel mu netko stavio pištolj na čelo i prisilio ga da vara ženu? Tanja, bravo, neka si ga izbacila! Jednom varalica, uvijek varalica!!!

    19. 2. 2008,   22:04
  • svaka čast tanja glavu gore nije te vrijedan!tako to rade prave žene!goran je niko i ništa,on i vanja sponzoruša su pravi par

    19. 2. 2008,   21:51
  • Da najbolje je sad zbrisati od svega,pa sad budi faca pa priznaj sve,da si bio sa ružnom Halilovičkom a mogao si uživati s Tanjom i svojom djecom,kako neki ljudi ne žele biti sretni.

    19. 2. 2008,   21:42