Obavijesti

Show

Komentari 147

Bikini je 'out': Svi obožavaju jednodijelni 'Baywatch' badić

Bikini je 'out': Svi obožavaju jednodijelni 'Baywatch' badić
10

SEKSI ZVIJEZDE Osim popularnih napuhanaca, dame su prigrlile i trend jednodijelnih badića. Nives je izludila fanove izborom crvenog badića u stilu ‘Spasilačke službe'

VIDEO

Početkom devedesetih bujna Pamela Anderson (49) mamila je uzdahe u seriji 'Spasilačka služba' trčkarajući pješčanim plažama Kalifornije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:24

Seks bomba proslavila je danas kultni jednodijelni kupaći kostim.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Taj ljetni modni trend ove godine zavladao je među celebrityjima, a nisu mu odoljele ni domaće ljepotice. Pjevačica Maja Šuput (37) svaki slobodan trenutak između gaža koristi za odmor. Često putuje sa svojim stilistom i najboljim prijateljem Markom Grubnićem (34). Fanove voli počastiti slikama svog preplanulog i isklesanog tijela, a bivši Modni Mačak fotografira je na zajedničkim putovanjima. Prošli mjesec zaputila se na Ibizu, odakle je opet oduševila obožavatelje seksi prizorom.

Njezina kolegica s estrade, Žanamari Perčić (35), uživa u Tučepima. Atraktivna pjevačica voli pozirati suprugu Mariju i pohvaliti se fotkama na društvenim mrežama.

Hvalilo se i društvo Izabel Andrijanić (23), novopečene supruge nogometne zvijezde Matea Kovačića (23), koje je nekoliko dana tulumarilo u luksuznoj dubrovačkoj vili. Djevojke su pozirale u izazovnim kostimima i hvatale boju plutajući na popularnim luftićima te ploveći gliserom bespućima Jadrana

.

Blogerica Sonja Kovač (33) provodila se u Las Vegasu, odakle će se zaputiti u Los Angeles.

Nives Celzijus (35) još nije otišla na more, ali je spremna za visoke temperature. Fotkama svojih zamamnih oblina često razveseli brojne obožavatelje.

Pobjednica četvrte sezone showa 'Tvoje lice zvuči poznato' u dekoltiranom kupaćem kostimu sunčala se na terasi u Zagrebu. Fanova se najviše dojmio pogled na njene grudi. Nives je bila prva među domaćim zvijezdama koje su odjenule trendi kupaći. Atraktivna pjevačica i spisateljica dane još provodi radno. Odlazi na snimanja i nastupe, a druži se i s kolegom iz showa, voditeljem Daliborom Petkom.

Za razliku od nje, televizijska voditeljica Antonija Stupar Jurkin odmara se od obaveza na jadranskoj obali u Petrčanima. Podijelila je nekoliko fotografija na kojima pozira u izazovnom crvenom kupaćem kostimu. I voditeljica Hana Hadžiavdagić Tabaković (35) zaputila se na Jadran, u društvu supruga Tarika Tabakovića (33). Hana kaže da hladi guzove u trogirskoj oazi mira dok pozira suprugu izmjenjujući seksepilne poze.

Ecija Ivušić (30) dane provodi u Trogiru, na Hvaru i na Korčuli. Voditeljica se provodila u lounge barovima, sunčala se na gliseru i, naravno, neizostavnim luftićima - bijelom labudu i ružičastom plamencu.

Seksi Ecija čak i jutarnje vježbe radi u, to je očito, modnome 'must have' komadu ove sezone.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 147
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica