Obavijesti

Show

Komentari 3

Bila je bliska s bratom, s njim je provela zadnje zimovanje...

Bila je bliska s bratom, s njim je provela zadnje zimovanje...
15

Predrag Arnerić je tri dana prije Nove godine objavio fotografije sa skijališta u Austriji, a s njim je pozirala i Neda. Bili su bliski, a Predrag ju je često posjećivao

VIDEO

Legendarna glumica Neda Arnerić i jedna od najvećih zvijezda jugoslavenskog filma preminula je u 67. godini. Pronašli su je mrtvu u svom stanu na Vračaru u Beogradu. Kako pišu srpski mediji, Hitna pomoć je odmah konstatirala smrt, a tragova nasilja nije bilo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Umrla je samo 10 dana prije godišnjice smrti svoje velike ljubavi, supruga Milorada Mešterovića, za kojeg je svojedobno govorila kako joj je bio sve u životu, najveća podrška i ljubav. 

Neda Arneric

Neda je odigrala stotine uloga i iza sebe ostavila bogatu glumačku karijeru, a njezini kolege ne mogu vjerovati kako više neće surađivati s njom. Od glumice su se opraštali na društvenim mrežama.

- Zlato moje. Predivno... tuga - kratko je napisala uz Nedinu fotografiju glumica Senka Bulić (55). Između ostalog, sućut su prijatelji na društvenim mrežama izrazili njezinom bratu Predragu Arneriću, s kojim je, sudeći po fotografijama na društvenim mrežama, Neda provela svoje posljednje zimovanje.

Predrag je tri dana prije Nove godine objavio fotografije sa skijališta u Austriji, a s njim je pozirala i Neda. Bili su bliski, a Predrag ju je često posjećivao. Tako su Nedu krajem veljače prošle godine primili u Vojnomedicinsku akademiju u Beogradu. Kako su neslužbeno tada doznale srpske Novosti, glumica je na prijemu u bolnicu imala alkohol u krvi, koji je u kombinaciji sa lijekovima protiv depresije doveo do trovanja.

Spasio ju je upravo brat kada je, zabrinut što mu sestra ne odgovara na pozive, provalio u stan i pronašao ju na podu. Samo dva dana prije tragičnog događaja poznata glumica je bila na sceni Beogradskog dramskog Pozorišta, gdje je igrala jednu od glavnih uloga u predstavi 'Igra parova'.

Vječna djevojčica srpske kinematografije ili pak jugoslavenska Shirley Temple, kako su je tijekom karijere zvali, počela je svoju umjetničku karijeru još kao dijete. Redatelji su je doslovno obasipali ulogama, a gluma je tako postala smisao njezina života. Odigrala je više od sto filmskih uloga i desetke kazališnih. Davne 1967. godine osvojila je Zlatnu arenu za glavnu žensku ulogu, a poslije je još dvaput dobila to priznanje.

Kolege se opraštaju od Nede: Svijet je bio previše siv za tebe
Kolege se opraštaju od Nede: Svijet je bio previše siv za tebe

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin