Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Bila sam jako izbirljiva pa su me svi redatelji prestali zvali'

None Foto: PIXSELL

Glumica je za američki časopis otkrila kako je htjela više vremena kvalitetno provoditi s kćeri Claudiom i sinom Johnom. U braku je od 1993. s Davidom Kelleyjem

Glumica Michelle Pfeiffer (58) povukla se iz javnosti 2013. nakon filma ‘The Family’. Sad otkriva za američki časopis kako je htjela više vremena kvalitetno provoditi s kćeri Claudiom (24) i sinom Johnom (22). 

- Bila sam i izbirljiva s ulogama pa me redatelji nisu zvali - kaže Michelle koju očekuju novi filmovi. U braku je od 1993. sa scenaristom Davidom Kelleyjem (60). 

PA/Pixsell | Autor: PA/Pixsell Foto: PA/Pixsell

Podsjetimo, glumica je prije nekoliko godina priznala da je kao 20-godišnjakinja pala pod utjecaj jednog para koji ju je pokušao uvjeriti da živi bez hrane i vode. Kaže kako je par s njom pokušao manipulirati te da su je stavili na dijetu koje se nitko ne može držati. 

Uspjela se izvući tek kada je s Peterom Hortonom, kasnije njezinim prvim suprugom, dobila ulogu u filmu 'Moonies', koji se bavio kultovima. Dok je s Peterom istraživala materiju za film, kaže kako joj je u jednom trenutku samo 'kliknulo' te je shvatila da je i ona u kultu.

Komentari (5)
  • Prekrasna žena.Baš posebna

    30. 3. 2017,   23:47
  • Jedna od najljepsih glumica ikad. Prelijepa kao uvijek.

    30. 3. 2017,   23:07
  • Ovo mi je bila jedna od najljepših glumica - nekad. Da mi je netko pokazao sliku bez da ispod pišu podaci o njoj nikad ne bi rekla da je to ona. Šteta što je i ona podlegla plastičnim trendovima :(

    31. 3. 2017,   09:31